VPIS ZA STATUS
Jest ne verjamem da vam bo kdo skeniral pa poslal ker je okol 16 listov, pa itak vam skeniran, kej dost ne pomaga k morte it najprej na informativen sestank, na tem sestanku pa se vam določi datum vpisa.....
CDI Univerzum ima samo osnovnošolski in srednješolski program. Če kdo ve za kakšno drugo višjo šolo v Lj., naj javi.
bizy, ja kako, če je eden malo prej napisal, da lahko za frenda papirje uzameš, da ne rabiš bit prisoten, ker te noben ne zapisuje. 15 strani pa ja ni težko skenirat.
Ja to lahko, ker se na informativnem sestanku ne preverja osebno...je pa vsaka prijava (dokumenti), ki si jo dobil označena pa še položnico dobiš zraven......
Ja vsaka pogodba ima svojo številko in le to morš prepisat na prijavnico.
A ste položnice samo plačevali ali ste v prostor za referenčno številko še kaj napisali?
Ja sej maš na položnici napisano referenco SI00- pa še še pet številk zraven. To je to...
za CDI Univerzum je na spletni strani http://www.cdi-univerzum.si/isio/index.php?option=com_content&view=article&id=143:-razpis-za-vpis-v-vije-strokovno-izobraevanje-za-tudijsko-leto-201213&catid=51:novosti&Itemid=96
napisano, da za študijsko leto 2012/13 so imeli višješolski tehnični program. Nevem zakaj v tem letu 2013/14 tega nebi imeli??
Mimo vrste se ne da, se bo treba malo potrudit pa it na šolo.
začetk mesca sm se vpisu na poklicni tečaj, me zanima kdaj se zve če so me sprejeli ? hvala. lp
26+ - a lahko še meni posreduješ info??
rokrocks@gmail.com
a na srednji trgovski potem čez celo leto upisujejo na ta program izobraževanja odraslih, ker sem mel namen se it upisat zaradi statusa. Rad bi samo imel ta status in ni mi problem dat 200€ al kolkor je že.
dejmo se letos to izkoristit, kr za sol. leto 2014/15 se pripravlja nov zakon, ki bo zelo omejih fiktivne vpise. Ampak...zivimo u republiki Banani, kjer je obilo lukenj v zakonu
Mene pa zanima kako je s placilom na suašu. Na spletni strani pise, da je cena 830e, vpisnina 190+8 obrokov.. Ob vpisu se placa samo vpisnina, kako je pa potem z nadaljnim placilom? Se te obroke placa samo, ce gres na izpite al izterjajo? Hvala
A kdo ve kako je (jutri?) z vpisom v program predšolske vzgoje na trgovski? A v četrtek še vpisujejo v ostale programe? Rabim status. Lp
Baje je še nekaj vpisnih mest in če hočete samo status vas bojo nekam not vrinil pač dokler ne zapolnijo vsega...baje je vpis jutri ampak samo za tiste, ki so bili na sestanku in so že plačili vpisnino z plačilnim nalogom.
Baje je v četrtek sestanek in potem v petek še zadnji vpis seveda če bo še kaj fraj...osebno bi jaz direktno poklicu in se pozanimal kako in kaj.
A ima kdo kaj informacij o vpisu v Ljutomeru ali pa S. Bistrici?
A ima kdo kaj informacij o vpisu v Ljutomeru ali pa S. Bistrici?
26+
plis za info če si 26+: pomaranca87@windowslive.com
tnx
26+
plis za info če si 26+: pomaranca87@windowslive.com
tnx
Ali je vpis na trgovsko možen samo še do petka ali kaj? V četrtek je zadnji sestanek? Ker na spletni strani piše da je sestanek vsak torek in četrtek...