VPIS ZA STATUS
Dvomim,da je samo do takrat. Sama sem poslala mail, do kdaj bodo vpisovali, pa mi je rečeno da vse piše v publikaciji na strani šole tam pa piše da vpisujejo čez celo leto. Verjetno bi mi gospa napisala, na vpisujejo samo do petka če bi res do takrat vpisovali.
A se je kdo od +26 že vpisal na geoss v Litijo - Višja šola? Kako je potem s plačilom šolnine? Se izpišeš preden ti pošljejo prvo položnico al kako?
Mene pa zanima če ste tisti, ki ste šli na Trgovsko šolo v Ljubljani in prejeli vpisno dokumentacijo, prebrali pogodbo o izobraževanju ki so vam jo dali...
ker mene je zmotil 3.člen kjer piše da če ne opraviš izobraževanja uspešno, torej če ne opraviš vseh obveznosti, si se DOLŽAN v naslednjem letu ponovno vpisati oz. skleniti pogodbo in ponovno vplačati vpisnino...
A pol to pomeni, da se s podpisom obvežemo da se drug let ponovno vpišemo?!!
Mene zanima kako je s parkiranjem avtomobila pri Trgovski šoli LJ, če mi lahko kdo prosim odgovori?
@antropola NA Ic Geoss je s plačilom tako, da takoj plačaš 300€ vpisnine/šolnine, potem pa pred vsakim opravljanjem izpita plačaš 150€, če se prijaviš na izpit in ga misliš it opravljat. Če pa rabiš samo status, potem je 300€ za celo leto in to je to
Mene pa zanima kako je s placilom na suašu. Na spletni strani pise, da je cena 830e, vpisnina 190+8 obrokov.. Ob vpisu se placa samo vpisnina, kako je pa potem z nadaljnim placilom? Se te obroke placa samo, ce gres na izpite al izterjajo, Ko se izpises? Hvala
a gre kdo jutri v Lj. na trgovsko iz smeri Celja?
a gre kdo jutri v Lj. na trgovsko iz smeri Celja?
Se ne počutite čisto nič slabo, ker z fiktivnimi vpisi kradete skupni denar? Namesto, da bi šla sredstva npr. za zdravljenje hudo bolnih onkoloških bolnikov, gre za podpiranje nejojalne konkurence na trgu dela.
Ironično če leto ali dve, bodo prišli novi "študenti" in boste posledično večinoma vsi brezposelni,...
Oila, gre kdo jutri iz LJ na vpis na višjo strokovno šolo GRM Novo mesto ? iščem prevoz.
Oila, gre kdo jutri iz LJ na vpis na višjo strokovno šolo GRM Novo mesto ? iščem prevoz.
Pomaranča, a mi lahko kaj več poveš... Kako si se ti vpisala? A lahko kar preko interneta oz. da jim vse pošljem, ker sem malo daleč od te šole... A potem vpisnino samo plačam in dobim potrdila o vpisu? Kaj pa si jim rekla ko si jih poklicala da bi se vpisala? Si rekla da rabiš samo za status?
Hvala!
Dfdf, kaj te tako moti če nekateri pač hočemo premaknat rit in it delat, da si zagotovimo kolker tolko normalno življenje??? kaj naj, če nam ni uspelo priti na višjo ali drugo šolo študirat.. zamudili smo vse ostale priložnosti, in edina je še samo ta, da se vpišemo za status in delamo celo leto! Od kdaj gre Slovencem v nos, če hoče kdo delat? Nismo mi krivi, da je država v p*zdi, ampak vsi ki so nad nami.. Mi zgolj hočemo olajšat stvari sebi in družini da nebo trpela in nas financirala kot otroke! Slabo mi je ko pomislim kje vse kroži denar, ti pa tudi nisi tak neumen da tega nebi vedel.. Ampak ja, lažje se je na nas spravit, kot na politiko, verjamem...
Dfdf, kaj te tako moti če nekateri pač hočemo premaknat rit in it delat, da si zagotovimo kolker tolko normalno življenje??? kaj naj, če nam ni uspelo priti na višjo ali drugo šolo študirat.. zamudili smo vse ostale priložnosti, in edina je še samo ta, da se vpišemo za status in delamo celo leto! Od kdaj gre Slovencem v nos, če hoče kdo delat? Nismo mi krivi, da je država v p*zdi, ampak vsi ki so nad nami.. Mi zgolj hočemo olajšat stvari sebi in družini da nebo trpela in nas financirala kot otroke! Slabo mi je ko pomislim kje vse kroži denar, ti pa tudi nisi tak neumen da tega nebi vedel.. Ampak ja, lažje se je na nas spravit, kot na politiko, verjamem...
Živjo Suzana,
mene zanima ali si se vpisala na STS Koper samo zaradi statusa in ali si jim to povedala da se vpisuješ zaradi statusa in ne šolanja na njihovi šoli?
hvala za odgovor, LP
A v Pomorsko se je že kdo sedaj vpisal ali ne?
jst sm na pomorsko ravno poslala mail in čakam odgovor. sporočim če bo kej novga
Citiram:
"Mene pa zanima če ste tisti, ki ste šli na Trgovsko šolo v Ljubljani in prejeli vpisno dokumentacijo, prebrali pogodbo o izobraževanju ki so vam jo dali...
ker mene je zmotil 3.člen kjer piše da če ne opraviš izobraževanja uspešno, torej če ne opraviš vseh obveznosti, si se DOLŽAN v naslednjem letu ponovno vpisati oz. skleniti pogodbo in ponovno vplačati vpisnino...
A pol to pomeni, da se s podpisom obvežemo da se drug let ponovno vpišemo?!!"
Tudi to mene zanima, mogoče kdo ve kako je s tem?? Namreč tudi meni ni bilo čisto jasno kako je s tem ko sem prebrala pogodbo, se mogoče kdo ki je že bil vpisan spomni če ste lani isto foro imeli v pogodbi ali so to letos na novo naredili?
a ma kdo kakšne iformacije za srednjo ekonomsko koper, kjer je bila do sedaj vpisnina 85eur?..men sploh nočejo povedat ali bodo sploh vpisovali
vpisal sem se na pomorsko,200e .
hitro vse končano.Ob sredah ne delajo vsak dan od 8h do 13h. Zaključno Spričevalo od osnovne šole in od srednje 1 letnik,če si jo obiskoval .Že 10x sem napisal eno in isto in ena in ista vprašanja,toda odgovori so že vse tu na forumi.