VPIS ZA STATUS
Zanima me ali pri vpisu na Srednjo trgovsko šolo potrebuješ original davčno št, ki jo dobiš na davčnem uradu ali je dovolj, da pač veš svojo davčno na pamet oz jo imaš zapisano?
suzi vpisnina je 150e, s tem da so letos uvedli neka pravila in sicer da morš pristopit k izpitu v vsakem obdobju in če ne te izpišejo. ta izpit itak morš plačat, ni pa nujno da ga nardiš oz ni nujno da sploh prideš tja - vsaj js sm tako razumela, važno je, da se prijaviš in plačaš
Kar se tiče Geossa: za višje šole menda ni več prostih mest, za srednje šole pa nimam informacij. Pa kar se tiče višje šole malo pazite, ni tok enostavno.. Res je, da plačaš 300€ vpisnine pa potem po 150€ za vsak izpit. Ampak, če ne narediš vsaj enega izpita vas bojo po zimskih rokih izpisal. Tako da je vseeno malo za premislit...
Kar se tiče Geossa: za višje šole menda ni več prostih mest, za srednje šole pa nimam informacij. Pa kar se tiče višje šole malo pazite, ni tok enostavno.. Res je, da plačaš 300€ vpisnine pa potem po 150€ za vsak izpit. Ampak, če ne narediš vsaj enega izpita vas bojo po zimskih rokih izpisal. Tako da je vseeno malo za premislit...
Koook so usi začel komplicirat. Grozno. :/ Kako pa naj delam, če eni nočejo dat statusa, šefica je pa jasno rekla 'Trenutno mi ni v interesu kokarkol zaposlit'. Kje mi živimo ej!
Mene pa zanima, če kdo ve, a je ok da se js jutr kr pojavim na trgovski v LJ za vpis in takoj vse zrihtam? Ker sem do danes upala na sepš v Kopru, ampak so danes objavli da ne bo vpisa. Zato sem tudi uradne ure te tajnice na trgovski zamudila, da bi vprašala kako pa kaj...
Mislite, da se potem lahko ob 12.30 zglasim na srednji trgovski šoli ljubljana? Sem zasledila, da naj bi še vpisovali
Ja na trgovski se še da vpisat, samo ne odlašat
na strani trgovske so objavli da ne vpisujejo vec oz. vpisujejo do ponedeljka, tam je obvestilo v pdf obliki pa si preberite sami, tako da ne vem ce bodo vas ki se nimate teh listov in poloznice hoteli vpisat, lahko pa vseeno probate mogoce bo sreca in vas vpisejo
na trgovski vpis ni več možen, je objavljeno na njihovi spletni strani pozna še kdo drug kakšno šolo?
tako je. Okrog 12h sem bil na trgovski, sicer sem bil za 2 uri prepozen, pa vendar so mi kljub prosjačenju povedali da vpis ni možen za noben program več. Za informacije o vpisu na kakšno drugo šolo se tudi jaz močno priporočam
tako je. Okrog 12h sem bil na trgovski, sicer sem bil za 2 uri prepozen, pa vendar so mi kljub prosjačenju povedali da vpis ni možen za noben program več. Za informacije o vpisu na kakšno drugo šolo se tudi jaz močno priporočam
V Slovenj Gradcu vpisujejo (cena mislim, da je 120&euro, ampak od letos naprej ne izdajajo več potrdil o vpisu, če si vpisan na samoizobraževanje. Sem jih kontaktirala in so mi povedali, da organizirano izobraževanje se niti ne bo izvajalo, ker ni zanimanja. Prav tako so mi v Kopru povedali, da ne bodo več vpisovali.
Če ima kdorkoli kakšno idejo, kam se vpisat, bom zelo hvaležna... na žalost je tudi moja zgodba takšna, da mi je potekel absolvent
V torek sem bil na trgovski in imam sedaj papirje(in položnico, vse neizpolnjeno) za spi-trgovec, vendar jih ne potrebujem več, saj sem to šele danes izvedel. Če kdo želi, naj piše na mail za informacije: freakzord@gmail.com
(napovedali so me za naslednji torek(24.9) ob 10h)
a to da na trgovski ne vpisujejo več je čist zihr, 100%?
ja na njihovi spletni strani je obvestilo o prenehanju vpisa
heyla,
nekaj sem zasledila katere šole še vpisujejo, SUAS žal ne upisuje več, v kopru tudi ne, ker sem ravno ulovila termin da sem se prijavila za status,
išče pa moja prijateljica ki še piše okrog, upam da ji uspe!
če veste še za kakšno šolo? prosim, povejte.
@chuppa, na SUASu je men uceri rekla, da so prosta mesta se na vseh programih, da je vpisnina 190e in potem placujes izpite, ne vem pa kako je z izpisom, da te ne preseneti potem kaksna poloznica :/
pravkar gledam cenik za suas: vpisnina je 190eur... imaš pa še po tem 8 obrokov po 80eur. kar se mi zdi preveč za status.