Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
aaa | Gost | odg. 19.09.2013 @21:51 Prijavi neprimeren komentar

26+

plis za info če si 26+: pomaranca87@windowslive.com

tnx

Ančka123 | Gost | odg. 19.09.2013 @22:07 Prijavi neprimeren komentar

če si 26+ ti preostane le univerza ali kakšen višješolski program, ki traja 2 leti. Višješolski programi so vsi polni (razen izrednih - Velnes MB še vpisuje, šolnina je za 1. letnik 1560 eur)... imaš pa še tretji prijavni rok za vpis na univerze, če se ne motim le-ta poteka med 1. in 5. oktobrom. Za več informacij se verjetno lahko obrneš na prijavno-informacijsko službo. Na žalost pa so pogoji za tretji rok drugačni kot pa za prva dva roka in se zato ne more vpisat vsak.

Trgovka | Gost | odg. 19.09.2013 @22:16 Prijavi neprimeren komentar

A se je kdo tuki ze dejansko izpisal iz  trgovske? Ker v tem 3. Clenu jasno pise, da si  se, ce ne nardis obveznosti, dolzan se enkrat vpisat. Zej ne vem kako oni to sicer interpretirajo, ampak to tm  pise, tko da, ma kdo izkusnje s tem? 

Suzi | Gost | odg. 20.09.2013 @09:21 Prijavi neprimeren komentar

chuppa, teško da bo dobila pozitiven odgovor preko maila, boljše je če kliče okol.

Kokoška | Gost | odg. 20.09.2013 @09:29 Prijavi neprimeren komentar

Nekdo je zgoraj omenjal BIC, jaz ko sem spraševala, mi je rekla da je potrebno plačilo šolnine, znesek je bil pa kar velik  :/

Peyton | Gost | odg. 20.09.2013 @10:21 Prijavi neprimeren komentar

@trgovka

skroli ene 3 strani nazaj kjer sem napisala, da tretji člen tebe ne veže na nobeno stvar, ampak veže šolo, ki te je neglede na to, da ne narediš nobebenga izpita dolžna vpisat v naslednje šolsko leto, če seveda to sama želiš.

katy | Gost | odg. 20.09.2013 @10:27 Prijavi neprimeren komentar

Je kdo že našel kaj? na sc5 je obvezena prijava na 2 izpita po 60 eur, plus 220 e vpisnine

Kokoška | Gost | odg. 20.09.2013 @10:35 Prijavi neprimeren komentar

js sm že bla 26 stara in kličem okol, ampak zaenkrat še breu uspeha, ker kot sem že napisala povsod samo šolnine omenjajo. Če pa rabte status in ste mlajši od 26 let je pa dobit status najmanjši problem

mikimaki | Gost | odg. 20.09.2013 @10:38 Prijavi neprimeren komentar

kokoška jaz sem mlajša od 26 in ne vem kje bi lahko dobila status kam pa si klicala? ker so vsa mesta kjer sem gledala že pošla... 

mikimaki | Gost | odg. 20.09.2013 @10:39 Prijavi neprimeren komentar

kokoška jaz sem mlajša od 26 in ne vem kje bi lahko dobila status kam pa si klicala? ker so vsa mesta kjer sem gledala že pošla... 

Suzi | Gost | odg. 20.09.2013 @10:53 Prijavi neprimeren komentar

Da se status dobit, če si že junija aktiven pa klicariš okol, prvo Koper pol pa use ostalo. Tko, k je pa že skor konc septembra, se pa lahko sam slikamo in sanjamo, da se ga da kje dobit pod 200€. Še to se nam je (nekaterim) izmaknlo. 

Kokoška | Gost | odg. 20.09.2013 @11:06 Prijavi neprimeren komentar

Paratus je en tak primer kamor se lahko vpišeš, cena je sicer 270eur, si pa vpisan na izobraževanje odraslih. Ja povsod je samo še izredno frej in čisto nič drugega, žal

tinca | Gost | odg. 20.09.2013 @11:24 Prijavi neprimeren komentar

res je, na šcpet je vpisnina 220e, izpiti so 60e, ampak men niso nič rekli da bi naj blo plačilo 2 izpitov obvezno. najbolje, da se sam pozanima, če se bo kdo hotel vpisat.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.