VPIS ZA STATUS
@Maja hvala za odgovor! men je rekla da nej u sredo pridem, tko da upam da dobr zrihtam!
Živjo,mene pa zanima glede statusa,kam ste se vpisali? Hvala za odgovor
@tajdaaa v ljubljani in naj ne bi vec upisovali, samo tiste se ki imajo ze vpisne liste in poloznico
@zg123 hehe sigurno bo vse ok, naj te ne skrbi
kaj pa v celju gostinska-izobraževanje za odrasle? se je vpisal kdo?
kje se še da vpisat na višjo?? rabim status študenta
na vijšjo se ne moreš več vpisat (redni programi so zasedeni). Sem pa na višji v MB-ju zasledila, da vpisujejo (izredno: Velnes). Na Dobi imajo neke programe, na žalost so vsi izredni, razen enega. Klikni na redni program (poslovni sekretar) in boš videl ob strani informativno prijavo. Mogoče, če se kdo ni vpisal te vzamejo. Vendar bodi pozoren, tudi če je reden program mislim da zaračunajo po 300€ vpisnine in kar hitro odšteješ dost denarja za vse skupaj
@jople2004 - če pa še nisi koristil statusa študenta, se lahko vpišeš na faks v 3. krogu. Razpis bo zunaj ta teden, vpišeš pa se lahko 1. oktobra Res pa bo težko s statusi. Jaz sem se vpisala na faks in so me zavrnili, ker sem letos bila absolventka, pa čeprav še nikoli nisem ponavljala ali menjala programa ... tako da vse preverijo in če si že študiral, ne imet upanja, da boš sprejet...
Kaj potem se je še možno kje vpisat za status (predvsem zaradi medkrajevnega prometa in zdravstvenega zavarovanja bi rabil)?
ker zdaj sem izvedel da so mi zavrnili prošnjo za ponavljanje letnika (28 KT -.-)
Pa glede medkrajevnega prometa, kaj je možno da si vpisan recimo na neki šoli na obali, pa imaš urejen prevoz za v LJ? Ali je samo za v kraj kjer se izobražuješ?
Živjo, povprašaj na trgovski šoli v Lj-samoizobraževanje. Sama sem se tja vpisala prejšni teden, 207eur, dobiš 6 potrdil o vpisu, ki jih lahko poljubno uporabiš in potrjen obrazec za mestni prevoz.
Na trgovski naj ne bi več vpisovali (vsaj tako piše na njihovi spletni strani). Bom sicer poklical (možno da je kdo odpovedal), ampak dvomim. Kaj kdo ve, kako je s pomorsko šolo v Portorožu? Še vpisujejo?
Poskusi še na ljudski univerzi v Litiji, konec prejšnjega tedna je bila tam uspešna kolegica, cena pa je bila tudi okrogn200€
Poskusi še na ljudski univerzi v Litiji, konec prejšnjega tedna je bila tam uspešna kolegica, cena pa je bila tudi okrogn200€
A mogoče bil kdo na vpisu v Ljutomeru??
@zvezdica za kateri program v ljutomerju pa misliš? Sama sem jim poslala mail za vzgojiteljsko, pa je šolnina 1100 eur (če že imaš končano srednjo šolo) :/ je pa rekla da pridobiš status dijaka in da baje lahko delaš do 27 leta... samo mi je to preveč za status)
tajdaaa če je pa vpisnina 150 € potem pa če res misliš nadaljevat pa plačaš po izpitih kolko meni znano.
js bi se tudi raa vpisala za status, vendar je trgovska povna. kam še lahko?
js bi se tudi raa vpisala za status, vendar je trgovska povna. kam še lahko?
Jst sm v petek pisala mail na pomorsko šolo in so mi dons odgovoril da je vpis še možn.. ampak ni več možno po pošti, le še osebno..
Jst sm v petek pisala mail na pomorsko šolo in so mi dons odgovoril da je vpis še možn.. ampak ni več možno po pošti, le še osebno..
v petek sem se pozanimala, če se da vpisat v celje(gostinska)... pa mi je gospa neprijazno odgovorila, da vpisi bodo, točni datumi bodo objavljeni ta teden na njihovi spletni strani in da naj si tam vse preberem, ker vse piše. tk da nč skrbet bodoči sošolci in sošolke