Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Anja | Gost | odg. 23.09.2013 @17:15 Prijavi neprimeren komentar

Programa sta plovbeni tehnik in elektrotehnik, sicer to izpolniš na prijavnici. Na pošti plačaš ene 202,14€ in to prneseš tja nazaj. Rabš pa sam original in kopijo spričevala iz 9. razreda pa emšo. Naslov je pravilen. Nekak nad Turistico je srednja šola. Srednja šola in fakulteta nista v isti stavbi. :p Drgač nč ne komplicirajo sam izpolnjeno prijavnico (k jo dobiš tm) in potrdilo o plačilu jim daš + spričevalo in ti v ene 3 minutah pol dajo 2 potrdili o vpisu. Sicer pa ja, na njihovi spletni strani ne duha ne sluha o izobraževanju za odrasle.

Vpisana | Gost | odg. 23.09.2013 @17:55 Prijavi neprimeren komentar

Če kdo rabi za status se lahko še vpišete na SUAŠ Ljubljana. To je srednja upravno administrativna šola. Prinest moraš kopije spričeval vseh letnikov  srednje šole, originale da jih pokažeš in osebni dokument da prepišeš emšo. Potem skupaj z vsemi izpolnjuješ vpisni list. Dobiš položnico za 190 evrov. Ko plačaš ti pošlejo potrdila o šolanju in obrazec za subvencioniran prevoz. Jaz sem bla danes in so rekli da majo še frej tud če bi jutr pršla. Eto da sem malo v pomoč ljudem z istimi težavami

Frenk | Gost | odg. 23.09.2013 @18:02 Prijavi neprimeren komentar

@ vpisana piše da moraš potem poleg vpisnine plačati tudi 8 obrokov po 80€, torej je vse skupaj 830 evrov, Ali plačaš samo vpisnino, če gre zadeva samo za status??

jana | Gost | odg. 23.09.2013 @18:15 Prijavi neprimeren komentar

kaj je pa s šolo landis v lj? baje da, če prideš tja, poveš, da si prišel zaradi statusa in plačaš vpisnino in to je to... samo na strani je omenjena šolnina... a je bil kdo tam?

Vpisana | Gost | odg. 23.09.2013 @18:43 Prijavi neprimeren komentar

@ Frenk, plačaš samo vpisnino 190 evrov, nič tistih obrokov. Je prav posebej povedala

Frenk | Gost | odg. 23.09.2013 @19:02 Prijavi neprimeren komentar

A vpisi so pa torej jutri ob 13ih, 14ih itd.?

Kaj je pa to btw indeks izrednega izobraževanja? Ker tega kolikor jaz vem nimam.

LP

Tanja | Gost | odg. 23.09.2013 @19:07 Prijavi neprimeren komentar

@Vpisana, tole je pa super če je res samo 190 eurouv za plačat brez tistih kasnejših obrokov po 80 eurouv. Hvala da si to povedala, carica si. Kolko potrdil o šolanju ti pa drugače dajo?

Vpisana | Gost | odg. 23.09.2013 @19:08 Prijavi neprimeren komentar

Ja vpisi so vse tiste ure k piše na spletni strani. Tega ti ni treba imet in sploh ne vem kaj je to

yogo | Gost | odg. 23.09.2013 @19:34 Prijavi neprimeren komentar

za ta SUAŠ se ni treba nč predhodno najavt, ker nekje se je treba?

yogo | Gost | odg. 23.09.2013 @20:16 Prijavi neprimeren komentar

za ta SUAŠ se ni treba nč predhodno najavt, ker nekje se je treba?

joc the joc | Gost | odg. 23.09.2013 @20:19 Prijavi neprimeren komentar

GT devil, če mogoče imaš kakšne informacije za vpis v ljutomer, bi te prosil, če poveš če je potrebno kaj obiskovat maturitetni tečaj ali oni vedo da je to samo za status.

LP, Jože

Peyton | Gost | odg. 23.09.2013 @22:21 Prijavi neprimeren komentar

@bbb

rabi si uredit spričevalo v slovenskem jeziku in mora k psihologu

glede neke evidenčnosti in potrdila, potem se lahko normalno vpiše

kamorkoli.

lara | Gost | odg. 23.09.2013 @22:41 Prijavi neprimeren komentar

MB, torej se je še mogoče vpisati v ljutomeru? ker jaz sem gledala in piše vpis 20.9.

Vpisana | Gost | odg. 23.09.2013 @23:18 Prijavi neprimeren komentar

Pa ni se treba nc najavt,samo prideš,je vsem jasno zakaj

rok | Gost | odg. 23.09.2013 @23:29 Prijavi neprimeren komentar

vpisana pa 100 posto ni treba plačat šolnine da je sam vpis nwm maw mi je čudn če tm piše da treba pol pa kr ni treba...hmhm

rok | Gost | odg. 23.09.2013 @23:29 Prijavi neprimeren komentar

vpisana pa 100 posto ni treba plačat šolnine da je sam vpis nwm maw mi je čudn če tm piše da treba pol pa kr ni treba...hmhm

Mako | Gost | odg. 24.09.2013 @09:24 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se danes vpisal v Slov. Bistrici na ljudski univerzi. Zrihtaš takoj, potrdil dobiš koliko hočeš, glede opravljanja izpitov pa ne komplicirajo. Mest pa je baje še dovolj.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.