VPIS ZA STATUS
@Marko Koliko plačaš vpisnino v bisterci ? šolnine al pa kej ti potem ni potrebno plačevat ? pa kr prideš tja al morš kej prej povedat da prideš ?
@Mako, sory ..sn na hiterco prebrala
Oj,
a mogoče kdo ve, če loh kj več k 2 potrdili dobiš od pomorske? ^^ A morš res plačat za izpit? Pa ne da se več izpisat potem, ko si se že vpisu, a ne?
en je omenju šolo landis. kaj je s tem a ve kdo?
jaz sem poslala mail na gostinsko v celje, gospa mi je odpisala da se bo vpis začel 25.9. ob 13 uri in naj s seboj prinesem gotovino aja, pa da dobimo 4 potrdila o šolanju... zdaj pa upam da ni kakšne fore.
Možen je vpis na LUNG Koper, vpišeš se za 10 kreditnih točk kar je 250EUR. Dobiš potrdila in greš Vpisujejo pa vsak dan od 8-18h, naslov je Cankarjeva 33, 6000 Koper.
@mala_8 ko sm se js lani vpisala ni blo nobenih for. kar je letos novo je pa to glede izpitov, če ne pristopiš te izpišejo. js sm ji poslala neki dni nazaj mail pa ni še odgovora. a ti si jo kej vprašala glede tega, kaj je s temi izpiti, a je dovolj da plačaš enega al..? pa tud tam je mal čudno napisano, kao ustni izpit 36e, potem pa da so cene izpitov iz modulov različne...malo me bega vse skupi
glede izpitov je nisem nič vprašala, piše pa ja da te izpišejo...hm... nimam pojma kaj naredit..
kaj pa maturitetni tečaj v ljutomeru? to dobiš status dijaka?
js bom dons šla na SUAŠ in boga prosm, da res ni treba kasneje plačat tistih 8 obrokov po 80 evrov

Niki, a lahko malo več informacij prosim? Ni nobenih for, da te recimo izpišejo, šolnin itd...?
Na Dobo sem sama klicala in so mi rekli, da moraš plačat celotno šolnino, drugače te izterjajo..
@luna dj pozanimi se glede šolnine pa napiš pol sm gor kako pa kaj če je res sam 190 €
Živjo. Oprosti @vpisana, ker te nadlegujemo, zanima me samo,če mogoče veš s katero št. trole se pride do tega SUAŠ-a?
Ker, če se ne motim je to nekje za Poljansko ... (nisem si nekak ravno blizu z Ljubljano)
Hvala že vnaprej.
Prides s 5, 20, 13
lep pozdrav.
zanima me za suas - katere dni in ob kateri uri se lahko vpises?
http://www.suaslj.com/iod.htm..tu ti vse piše
Ure skupinskih vpisov:
Ponedeljek: ob 14.00, 15.00, 16.00 uri
Torek, sreda, četrtek: ob 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 uri
Petek: ob 13.00, 14.00 uri
Ure skupinskih vpisov:
Ponedeljek: ob 14.00, 15.00, 16.00 uri
Torek, sreda, četrtek: ob 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 uri
Petek: ob 13.00, 14.00 uri
tisti, ki ste se vpisali oz se boste na SUAŠ - ste popolnoma prepričani da ne bo čez neki časa pršla položnica za plačat celoten znesek? zdej vam itak lahk vsi rečejo, da je za plačat samo vpisnina in to je vse, ampak to je lahko sam zarad tega da privabijo folk