Ravno sem bral te forume glede poroke z americanom, naj vam povem samo tole, da jaz osebno, nisem vlozil nobene vloge, nobene Fiance vize, jaz imel prihranke, dva kovcka prtljage, povratno karto, in to je to, na Immigration point of entry na letaliscu v Los Angelesu so me povprasali kaj je namen mojega prihoda, rekel sem zabava, vprasali so mo koliko gotovine imam, malo se jim zdelo sumljivo ker sem imel dva kosa prtljage, rekel sem da grem na poroko, malo me je cudno pogledala, za mesec dni zabave dva kosa prtljage, ker pa sem imel povratno karto, so me sputili, vsi vi ki se boste preselili sem v ZDA, najprej, morate imeti povratno karto, ce boste imelo samo v eno smer, vas bodo ziher(garantirano), zavrnili, ker je ze tukaj sum da zelite ostati, ne zalite njihove inteligence, prv tako, noben ki ze zivi v ZDA, ne omenja da se imigracijski zakon v ZDA trenutno spreminja, in imejte vsaj nekaj gotovine s seboj, vsaj nekaj tisoc dolarjev, da bo zgledalo prepricljivo, da se boste lahko prezivljali vsaj tri mesece... Kar se tice papirologije za Green Card, enkrat ko ste ze V ZDA, ni tako zahtevno kot ljudje tukaj pisejo, pac njihove zene ali mozje niso naredili domace naloge kot jo je moja zena, preden sem prisel, ona je poizvedela kako, kje je najcenejsi nacin za vlogo za stalno bivalisce, imejte s seboj cim vec emailov, fotografij, za intervju z Imigracijskim oificirjem, ker ga boste imeli, imeli boste kratek razgovor, ne bodite nervozni, ker selijo samo vedet, ali je to poroka res iz ljubezni, ali je poroka zaradi papirjev, se dandanes s dogaja da tujci, ki zelijo priti do legalnih paprijev v ZDA nocejo iti po legalni poti, ampak hocejo po bliznjici, in zato je vse vec kraj identitete v ZDA, ponarejenih stevilk socianega zavarovanja itd. Pred odhodom, vam zelim dati cim vec info, kje in kako vlozit vlogo, da ne boste placevali imigracijskih odvetnikov, ki vas bodo samo rublili, in boste cakali in cakali... moj mail je tintororobert@hotmail.com, and WELCOME TO NEWCOMERS. MAY GOD BLESS YOU ALL.