Nudim prevoz do Pariza in nazaj. Tja se z avtom peljemo 25 oktobra nazaj pa 31 oktobra, +-1 dan. Cena na osebo je 50 €. Kliči 041792133.
karte "smart price" - treni italia ze za ceno 35 euro: Venice -Bercy... Informativno!
OJla!
Ja, kje na trenitalia pa piše cena? Jaz ne najdem. Al pa če lahko link daš gor, da vidim. Prosim? Hvala!
Informativno je POVRATNA karta za vlak Venezia-Bercy 127 €.
Eja! Kaj pa pomeni to +-1 dan? Mogoče bi midve šli, samo bi šli 30. pol nazaj v Slo.
Al greš mogoče še kdaj drugič v bližnji prihodnosti gor in dol?
Letalska karta je 127eur.
Kaj pa pomeni to +-1 dan? To pomeni, da ni nujno, da gremo nazaj 31 oktobra. V poštev pride tudi 1. november ali 30. oktober. Stvar dogovora. Torej. Če bi želeli iti nazaj 30. oktobra je zadeva v okviru mogočega. Javita se.
smart price so posebne karte, ki se jih rezervira prej - v vednost!
sicer pa ja, karta je lahko tudi 135 evrov. na istem vlaku, ben non-smart.
Ben!
Zelo naju ali pa celo nas mika... Samo moremo zaj še nekaj počakat. A max za 3 je prostor? )) No, superca.... Se slišimo... Kak dolgo pa maš v mislih vožnjo do gor? 12h? Al več, manj? Kje boš pa ti prebival gori? Samo za info?
Lp
Za 3 je prostor, če sta dva pripravljena deliti v karavanu zadnji salon s mojo 6-letno hcero.
Sicer je kar nekaj zanimanja za to pot na katero bo šel tisti, ki bo povpraševanje konkretiziral.
Do Pariza (preko Nemčije, bolje kot preko Italije) je 1280 km, kar pomeni med 11.5 in 13 urami vožnje, odvisno od postankov. O postankih in ostalem se bomo predhodno dogovorili.
Jaz bom bival pri frendih. Sicer sem zasledil poceni variante hotelov preko booking.com (mimo variant hotelformule1 ali nočevanja v primestnih krajih). Kriza dela za nas!
Mnogo zainteresiranih, pa brez konkretizacije. Še vedno sta dve mesti prosti za zadnji teden v oktobru.
V ponedeljek v Pariz. Last call!
haj! Imam vprašanje! glede na to, da prihajate v Pariz z avtom, če prav razumem,imam en problem. rabila bi prevoz za majhen del prtljage, ker imam rezervacijo za letalo in se bojim, da bom za kakšno kilo presegala dovoljeno kilažo. Sprašujem, ali obstaja možnost, da se nekje v Parizu dobimo in mi pripeljete stvari v Slovenijo.
To je bilo ponujeno pred letom dni ...
Hoj, potrebovala bi samo dostavo prtljage, ker se selim v Pariz, kadarkoli v oktobru. Cena po dogovoru.
Hoj, potrebovala bi samo dostavo prtljage, ker se selim v Pariz, kadarkoli v oktobru. Cena po dogovoru.
Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!
Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.
Nakup vozovnic ni mogoč zaradi zaustavitve izvedbe javnega potniškega prometa. Več informacij na: https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/zaustavitev-javnega-potniskega-prometa.
Obveščamo vas, da je od srede 15. septembra 2021 naprej za vse uporabnike storitev javnega potniškega prometa pogoj PCT z redkimi izjemami (mlajšim od 15 let, učencem in dijakom ni potrebno izpolnjevati PCT pogojev). Več informacij je na voljo na tej povezavi.
Obveščamo vas tudi, da medkrajevni potniški promet vozi po splošnem voznem redu skladno z objavljenim voznim redom (prevozi, torej odhodi označeni z Š, Š1, Š2, NEPŠ, A18NPBŠ, D*B., POŠ2, BIS-Š2, ipd., se ponovno IZVAJAJO).
Mestni promet Nomago se tudi izvaja po splošnem voznem redu oziroma več informacij na Mestni promet Nomago
Prijetno vožnjo z Nomago.
Spoštovane stranke!
Skladno z novimi vladnimi odloki, vas obveščamo,
da sta uporaba javnega potniškega prometa in obisk
poslovalnic mogoča le pod naslednjimi pogoji:
Pričeli smo s prodajo subvencioniranih mesečnih vozovnic za dijake.
Izogni se gneči in kupi svojo vozovnico prek spleta!