kinder figurice
Živjo! A se kdo spozna kej na vrednost kinder figuric? Mam cel žakelj tega doma (od tistih pred letom 1990, do tistih po letu 1990), mam po cele zbirke figur k se jih sestavlja (disney junaki) kot tistih k so v enem kosu (levi, želve, delfini, krokodili, pingvini, itd). A kdo ve kolk so kej cene posameznih figur oziroma kompletov? To bi namreč rad prodal.
predlagam kontejner za plastiko !
Probaj na ebayu. Mogoče najdeš kakšenga zbiratelja, čeprav se mi to zdi malo verjetno. Meni osebno se to zdi bolj stara šara, ki spada v smeti. Lp
Med zbiratelji redki primerki figuric dosegajo tudi po 1000€ za kos. Obstaja nek klub zbirateljev teh figuric, trguje se z njimi pa največ na e bayu, tako da poskušaj tam.
Niti slucajno v kontejner
Mene zanimajo
egi2005 - katere te pa zanimajo? starejše od 1990 al po tem letu? pred letom 90 mam disneyeve junake in bronaste vojačke, pa tud par vozil, po letu 90 pa zbirke hiposov, levov, želvic, pingvinov, krokodilov in pand
Ja, sam če hočeš vrednost, potem mora imeti vsaka figurica zraven še "certifikat" - tisti listek, ki ga dobiš zraven in ga po navadi najprej zabrišeš v smeti.
to je res, listkov sicer nimam, je pa čist na vsaki figurici napisana letnica ter serija izdelka, tko da ni nč prikrito
zanimajo me starejse in vozila
daj mi neki kontakt,tel ali mail
živjo, evo mail: zlin@windowslive.com,
lep pozdrav
Ima kdo listke iz kinder jajck?
Jaz imam tudi kar precej teh figuric. Med njimi tudi vozila, ladje, vlake, levčki, hiposi,želve.. in še in še.
Če koga zanima naj mi piše na email in se zmeniva dalje.
matej.sinjur@gmail.com
mio.web@gmail.com
Imam kar precej figuric, pa če koga zanima, naj kar hitro piše, ker imam veliko ponudb.
lp
Mene pa zanimajo samo bronasti vojački. koliko imaš različnih in za kakšno ceno jih prodajaš? moj email je cicmirko.luka@hotmail.com
Mene pa zanimajo samo bronasti vojački. koliko imaš različnih in za kakšno ceno jih prodajaš? moj email je cicmirko.luka@hotmail.com
Živjo ali imaš morda kinder figurice VOjačke?
041945828
Če kdo še zbira kinder figurice in vojačke naj si ogleda moje oglase: http://www.bolha.com/hobi-zbirateljstvo/zbirateljstvo/zbirateljske-igrace/kinder-figurice-kovinski-vojaki-1993-1994-1997--1297751943.html
plastična navlaka brez kakršnekoli vrednosti. seveda, vsak lahko zbira kar hoče, tudi sekret papir, lahko ga tudi prodaja. a to še ne pomeni, da je ima stvar kakšno vrednost.
Če kdo ima kovinske vojake, se priporočam, da se mi oglasi na vzhodnimedved4[at]gmail.com