Popotniški forum

delo in zivljenje v italiji

Dodan 19.12.10 @13:05:01
tjasa | Gost | odg. 19.12.2010 @13:05 Prijavi neprimeren komentar

Lep pozdrav!

Preselila sem se v Italijo in zivim blizu Padove.

zanima me, ce je se kaksna slovenka ali slovenec tukaj blizu, da se doimo na kaksni kavici in delimo izkusnje.

Lep pozdrav v Slovenijo

Milano Padova .... | Gost | odg. 20.12.2010 @00:39 Prijavi neprimeren komentar
Poznam!,,, Pisi na mail - ne tu V Milano, saj se ze poznamo ..... (iscem au pair v milanu)
sandra | Gost | odg. 22.01.2011 @19:27 Prijavi neprimeren komentar

Tjasa zivijo!

V Cittadello za zdaj pridem vsak drugi vikend, kmalu se verjetno tja tudi selim. Ce si za sobotni cvek in kavico, pisi na jelena.deer@gmail.com.

Ciao! 

Špela | Gost | odg. 23.01.2011 @15:52 Prijavi neprimeren komentar

Zakaj v Padovi in okolici? Študij, del oali ljubezen? Just curious

GAna | Gost | odg. 24.01.2011 @18:29 Prijavi neprimeren komentar

Oj! Ja, jst sem tud na istem Vleče me v Bologno, bol ko ne mesečno - zaenkrat, kaj pa bo, bomo pa vidl. Bi bla pa ful vesela kake pozitivne zgodbe glede iskanja službe. Zato le pogumno, Slovenke! In javite na forum

tjaša | Gost | odg. 24.01.2011 @19:35 Prijavi neprimeren komentar

Lahko pustiš mail pa se slišimo, magari za kakšno kavico ali skupen prevoz Gana.

Tjaša

špela | Gost | odg. 24.01.2011 @22:52 Prijavi neprimeren komentar

tudi jaz sem v italiji..že 2 leti in moram povedat,da sem mela kar dovolj sreče s službo...ko sem prišla nisem govorila ita,delala predvsem v angleščini. sicer ciljam bolj na sezonska dela,tako da pozimi lahko malo potujem in grem vsake tolko nazaj v slo, ampak do sedaj sem vsako leto delala kaj drugega pa nisem imela velikih problemov. je pa res da živim na gardskem jezeru in je to kar prednost...

dumasita | Gost | odg. 28.01.2011 @22:00 Prijavi neprimeren komentar

Kakašna dela si pa delala? Ali lahko kaj pomagaš? Delala bi v hotelu čez sezono ali pa takoj. Za vsako informacijo ti bom zelo hvaležna .

špela | Gost | odg. 28.01.2011 @23:00 Prijavi neprimeren komentar

eno leto sem delala kot vodička,eno leto v kampu na recepciji...zraven pa še malo stvari po malem okoli. kar pač je če govoriš ita in ang,pa kake osnove nem ne boš mela problemov. jaz sem začela samo z ang pa se je izšlo mislim da če pokažeš voljo in iznajdljivost se ti odpre veliko vrat...

Elvir | Gost | odg. 08.02.2011 @22:12 Prijavi neprimeren komentar

Zelo lepo da čujem da je v tem Delu Italije Slovencev....sem voznik, ki sem pogosto na relaciji Venezia-Milano A4, kjer poskušam vspostaviti kontakt s katerim Slovencem in bi mu bil zelo hvaležen in pripravljen poplačat za info kje najti delo v bližini Padove...Zanima me kakšno delo, v kakšnem skladišču ali kaj podobnega, kjer ni pogoj aktivnega znanja Italijanskega jezika!!! Hvala vnaprej...mail:- enco.trans@hotmail.com

Aljana | Gost | odg. 24.05.2021 @00:56 Prijavi neprimeren komentar
Zanima me, kako je z zdravstvenim zavarovanjem v Italiji. Ali plačujete slovensko ali je potrebno plačevati italijansko? Sem upokojena. Hvala za odgovor! Alja
Sabrina123 | Gost | odg. 11.11.2021 @09:52 Prijavi neprimeren komentar
A potrebuješ Europass in dokumente zraven za delo v Italiji če si slovenski državljan? Se kaj?
Denis Greco | Gost | odg. 06.09.2023 @06:47 Prijavi neprimeren komentar
Je mogoce kdo zivec v italiji,sprasujem kr bi rabil zacasno prebivalisce ce mi zna kdo pomagat hvala lp
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.