Lep pozdrav!
Preselila sem se v Italijo in zivim blizu Padove.
zanima me, ce je se kaksna slovenka ali slovenec tukaj blizu, da se doimo na kaksni kavici in delimo izkusnje.
Lep pozdrav v Slovenijo
Tjasa zivijo!
V Cittadello za zdaj pridem vsak drugi vikend, kmalu se verjetno tja tudi selim. Ce si za sobotni cvek in kavico, pisi na jelena.deer@gmail.com.
Ciao!
Zakaj v Padovi in okolici? Študij, del oali ljubezen? Just curious
za zdaj zadnje, drugo se iscem...pa ti?
Oj! Ja, jst sem tud na istem Vleče me v Bologno, bol ko ne mesečno - zaenkrat, kaj pa bo, bomo pa vidl. Bi bla pa ful vesela kake pozitivne zgodbe glede iskanja službe. Zato le pogumno, Slovenke!
In javite na forum
Lahko pustiš mail pa se slišimo, magari za kakšno kavico ali skupen prevoz Gana.
Tjaša
No, fino! ana.globocnik@gmail.com
Pa smo na vezi!
tudi jaz sem v italiji..že 2 leti in moram povedat,da sem mela kar dovolj sreče s službo...ko sem prišla nisem govorila ita,delala predvsem v angleščini. sicer ciljam bolj na sezonska dela,tako da pozimi lahko malo potujem in grem vsake tolko nazaj v slo, ampak do sedaj sem vsako leto delala kaj drugega pa nisem imela velikih problemov. je pa res da živim na gardskem jezeru in je to kar prednost...
Kakašna dela si pa delala? Ali lahko kaj pomagaš? Delala bi v hotelu čez sezono ali pa takoj. Za vsako informacijo ti bom zelo hvaležna .
eno leto sem delala kot vodička,eno leto v kampu na recepciji...zraven pa še malo stvari po malem okoli. kar pač je če govoriš ita in ang,pa kake osnove nem ne boš mela problemov. jaz sem začela samo z ang pa se je izšlo
mislim da če pokažeš voljo in iznajdljivost se ti odpre veliko vrat...
Zelo lepo da čujem da je v tem Delu Italije Slovencev....sem voznik, ki sem pogosto na relaciji Venezia-Milano A4, kjer poskušam vspostaviti kontakt s katerim Slovencem in bi mu bil zelo hvaležen in pripravljen poplačat za info kje najti delo v bližini Padove...Zanima me kakšno delo, v kakšnem skladišču ali kaj podobnega, kjer ni pogoj aktivnega znanja Italijanskega jezika!!! Hvala vnaprej...mail:- enco.trans@hotmail.com
A je kdo tu, ki živi in dela v Bologni?!
Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!
Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.
Nakup vozovnic ni mogoč zaradi zaustavitve izvedbe javnega potniškega prometa. Več informacij na: https://www.nomago.si/obvestila-javni-potniski-promet/zaustavitev-javnega-potniskega-prometa.
Obveščamo vas, da je od srede 15. septembra 2021 naprej za vse uporabnike storitev javnega potniškega prometa pogoj PCT z redkimi izjemami (mlajšim od 15 let, učencem in dijakom ni potrebno izpolnjevati PCT pogojev). Več informacij je na voljo na tej povezavi.
Obveščamo vas tudi, da medkrajevni potniški promet vozi po splošnem voznem redu skladno z objavljenim voznim redom (prevozi, torej odhodi označeni z Š, Š1, Š2, NEPŠ, A18NPBŠ, D*B., POŠ2, BIS-Š2, ipd., se ponovno IZVAJAJO).
Mestni promet Nomago se tudi izvaja po splošnem voznem redu oziroma več informacij na Mestni promet Nomago
Prijetno vožnjo z Nomago.
Spoštovane stranke!
Skladno z novimi vladnimi odloki, vas obveščamo,
da sta uporaba javnega potniškega prometa in obisk
poslovalnic mogoča le pod naslednjimi pogoji:
Pričeli smo s prodajo subvencioniranih mesečnih vozovnic za dijake.
Izogni se gneči in kupi svojo vozovnico prek spleta!