- Forum
- Popotniški zmenki
- Kranj - KRK s kolesom
Kranj - KRK s kolesom
Enkrat v maju imam namen s kolesom do Krka (KR, LJ, Kočevje, Delnice, Gornje jelenje, KRK). Rekeeativno enodnevno vožnjo. Je že kdo šel? Kakšni naveti, predlogi...?
Zdravo,
si že udaril to turo? Je kar dolga vendar se kar da. Kolpa je super za osvežitev, gre lažje v Delniški klanec. Priporočam pa ti, da ne greš sam, ker si kar nekaj časa v "divjini" in če ti gre kaj narobe s kolesom ni prav fino pešačit. Signal mobilne telefonije pa je tudi na momente moten oz. ga sploh ni.
Naša pot je šla skozi Kočevsko reko, je bolj mirna cesta, ni prometa. Le mi smo bili in medvedi hehe. Tako se izogneš Kočevju.
jest sem tudi razmišljal o tej poti..sem pa iz novega mesta.. bi skor pol poti prešprical) če želiš se lahko pridružim na poti..
beno
Jaz sem šel to traso že neštetokrat (na Krku imam vikend)-nazadnje prejšnji teden, edino da sem štartal iz Ljubljane. Pot se mi niti ne zdi zahtevna, tudi poleti ni nikjer vroče, razen ko se spustiš iz G. Jelenja, kjer je kraljevski 25km spust do mosta
Če kdo želi lahko tudi prilepim višinski profil, da boste vedeli kaj vas čaka=)
Žiga.
Mene bi zanimal profil trase.
Večkrat vozil lj-kp, tale krk pe pa že kar nekaj časa mika.
tnx
Daj mi svoj e-mail pa ti pošljem!
Ja kolege je bilo malo strah ko so drevesa v gozdu kar močno pokala-pravjo da medvedi. Meni je že z avtom neprijetno kaj šele s kolesom,signala pa sploh ni, sence ogromno
nisem zastopil zakaj rabis signal.) mislis da bi medved posojal pri tebi telefon, pa bi se ful razhudu ce ne bi mogu doklicat?
Jaz bi pa iz Kranja pičil do Šibenika. Ker grem čez Delnice, me zanima , če lahko dobim vsaj ta odsek trase?
Živjo,
slučajno sem malo pregledal forum in naletel ravno na tole. Imam traso Domžale Dubrovnik čez delnice pa po magistralki tako da ti lahko pošljem samo do Šibenika.
Daj mi svoj e-mail.
LP
hej, mene zanima ta profil poti oz cela trasa, prosim poslji,ce lahko...hvala
živjo
tudi jaz bi te prosila za ta profil lj-krk.
Hvala!
Živijo,
na netu sem našel stran kjer je načrt kako si sam narediš višinski profil:
http://blog.monitor.si/2010/07/viinski-profili-na-google-maps/
meni je pomagala...
Hehe vidim da je tale tema še živa ja lansko leto sem šel tole turo in priporočam vsakemu, ki vsaj malo kolesari
meni je bila tura res všeč bi šel še samo sam ne
drugače pa kot je že prej nekdo omenil je spust iz Gor. Jelenja res za dušo prav tako je dober spust do Delnic. Drugače sta pa dva vzpona (od Škoflice in proti Delnica). Uživajte in srečno na poti
Urša, če mi daš svoj e-mail ti lahko pošljem, drugače bolj težko
PLS, za traso, bcuf21@gmail.com
Do Dubrovnika sem spal v apartmajih, nikoli ni blo več kot 15€ na osebo/noč. Hrano pa sproti kupuješ ...