Popotniški forum

Camino september-oktober

Dodan 01.09.12 @19:24:12
VavaViva | Gost | odg. 01.09.2012 @19:24 Prijavi neprimeren komentar

V drugi polovici septembra se odpravljam na romarsko pot Camino. Odločam se še med peš varianto ali s kolesom. Zanima me če ima kdo podobne interese, ali kakšne izkušnje?

Lp!

niny | Gost | odg. 01.09.2012 @20:29 Prijavi neprimeren komentar

kako bi pa s transportom kolesa do tja..?

in  kaksno kolo je njaboljse za to..

VavaViva | Gost | odg. 01.09.2012 @23:38 Prijavi neprimeren komentar

Kolo se da na letalo, vlak (doplačilo)... Primerno je kakšno starejše gorsko ali treking kolo. Zaradi transporta kolesa mi je bolj všeč peš varjanta.

klavdijaN | Gost | odg. 03.09.2012 @23:00 Prijavi neprimeren komentar

Pozdrav!

Imam veliko željo preromati Camino, ampak ne morem septembra. Šlo bi oktober-november.  Nimam nobenih izkušenj z organiziranjem, zato bi rabila nekoga, ki ima znanje za to. 

Lp, k

VavaViva | Gost | odg. 04.09.2012 @21:07 Prijavi neprimeren komentar

Tud sam ne utegnem prej ko pa konc septembra, tako da se lahko prilagodim. Glede organizacije se bomo pa že znašli..

Lp!

klavdijaN | Gost | odg. 04.09.2012 @22:04 Prijavi neprimeren komentar

Odlično.

Lahko me kontaktiraš na n.claudy@gmail.com, da se dogovoriva. 

Lp, K

maremw | Gost | odg. 06.09.2012 @17:38 Prijavi neprimeren komentar

jzt grem konec aprila naslednje leto,sem biu že letos in je super.... peš seveda

Nia | Gost | odg. 10.09.2012 @08:15 Prijavi neprimeren komentar

Jaz bi tudi šla septembra na peš pot. Za koliko časa? Koliko si pa stara?

klavdijaN | Gost | odg. 10.09.2012 @15:17 Prijavi neprimeren komentar

Pozdrav!

Stara sem 22 let in razmišljam o 30. septembru in benetk v london in iz londona v Biarrizt - camino frances. Kontaktiraj me na mail, bi bila vesela družbe. 

Lep dan.

klavdijaN | Gost | odg. 10.09.2012 @15:19 Prijavi neprimeren komentar

MareMW, bi lahko dobila tvoj kontakt, bi imela par vprašanj. Na katero pot si se podal?

Lep dan.

Kika | Gost | odg. 09.01.2013 @09:43 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

a bi mogoče koga zanimala slovenska izvedba te romarske poti od Zagreba, mimo Ljubljane in do Trsta? V terminu april, maj oz. po dogovoru, traja pa tja do 14 dni.

Lenka | Gost | odg. 09.01.2013 @16:18 Prijavi neprimeren komentar

ŽIvjo, jaz bi šla april maj od Slovenske vasi do Trsta sam ene 8 -9 dni se da prav lepo prehodt

za več daj tf ali mail

Kika | Gost | odg. 10.01.2013 @08:31 Prijavi neprimeren komentar

Sem izvedla, da to organizira tudi društvo prijateljev Jakobove poti in se bom kar njim pridružla, če hočeš tudi ti pusti mail, te obvestim.

BT | Gost | odg. 06.04.2013 @20:44 Prijavi neprimeren komentar

Zaradi možnosti koriščenja dopusta  - v poletnem času, ampak mislim, da s kolesom ne bi bil tak problem zaradi vročine..., kot pa, če hodiš...
Vlak ali avion - odvisno kaj bi bilo ceneje, glede na to, da se tovorilo kolo....

Romar | Gost | odg. 07.04.2013 @00:45 Prijavi neprimeren komentar

Grem v začetku junija, sam se nisem še odločil ali bi šel s kolesom ali peš. Katero Camino pot si si izbral (jih je več)? 

Koliko si pa star?

maga | Gost | odg. 08.04.2013 @09:36 Prijavi neprimeren komentar

Dragi popotniki, želim vam sporočiti, da v Kr. obstaja agencija- Maran, ki organizira prevoze do izhodišča v Francji. Mislim. da je cena cca200E do St.Pied de Port, so pa datumi določeni. Pozanimajte se!

buen Camino

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.