- Forum
- Popotniški zmenki
- Camino september-oktober
Camino september-oktober
V drugi polovici septembra se odpravljam na romarsko pot Camino. Odločam se še med peš varianto ali s kolesom. Zanima me če ima kdo podobne interese, ali kakšne izkušnje?
Lp!
kako bi pa s transportom kolesa do tja..?
in kaksno kolo je njaboljse za to..
Kolo se da na letalo, vlak (doplačilo)... Primerno je kakšno starejše gorsko ali treking kolo. Zaradi transporta kolesa mi je bolj všeč peš varjanta.
Pozdrav!
Imam veliko željo preromati Camino, ampak ne morem septembra. Šlo bi oktober-november. Nimam nobenih izkušenj z organiziranjem, zato bi rabila nekoga, ki ima znanje za to.
Lp, k
Tud sam ne utegnem prej ko pa konc septembra, tako da se lahko prilagodim. Glede organizacije se bomo pa že znašli..
Lp!
Odlično.
Lahko me kontaktiraš na n.claudy@gmail.com, da se dogovoriva.
Lp, K
jzt grem konec aprila naslednje leto,sem biu že letos in je super.... peš seveda
Jaz bi tudi šla septembra na peš pot. Za koliko časa? Koliko si pa stara?
Pozdrav!
Stara sem 22 let in razmišljam o 30. septembru in benetk v london in iz londona v Biarrizt - camino frances. Kontaktiraj me na mail, bi bila vesela družbe.
Lep dan.
MareMW, bi lahko dobila tvoj kontakt, bi imela par vprašanj. Na katero pot si se podal?
Lep dan.
K
Živjo,
a bi mogoče koga zanimala slovenska izvedba te romarske poti od Zagreba, mimo Ljubljane in do Trsta? V terminu april, maj oz. po dogovoru, traja pa tja do 14 dni.
ŽIvjo, jaz bi šla april maj od Slovenske vasi do Trsta sam ene 8 -9 dni se da prav lepo prehodt
za več daj tf ali mail
Sem izvedla, da to organizira tudi društvo prijateljev Jakobove poti in se bom kar njim pridružla, če hočeš tudi ti pusti mail, te obvestim.
Gre kdo s kolesom po Caminu (skupaj 14 dni)??
kdaj pa bi šel? in kako bi prišel do tja? avto/letalo?
Zaradi možnosti koriščenja dopusta - v poletnem času, ampak mislim, da s kolesom ne bi bil tak problem zaradi vročine..., kot pa, če hodiš...
Vlak ali avion - odvisno kaj bi bilo ceneje, glede na to, da se tovorilo kolo....
Grem v začetku junija, sam se nisem še odločil ali bi šel s kolesom ali peš. Katero Camino pot si si izbral (jih je več)?
Koliko si pa star?
No, jaz itak ne morm juniija, ampak samo julij-avg.....
32
Dragi popotniki, želim vam sporočiti, da v Kr. obstaja agencija- Maran, ki organizira prevoze do izhodišča v Francji. Mislim. da je cena cca200E do St.Pied de Port, so pa datumi določeni. Pozanimajte se!
buen Camino