Popotniški forum

Agencija Ravbar

Dodan 30.09.13 @06:48:20
Simon | Gost | odg. 30.09.2013 @06:48 Prijavi neprimeren komentar

Zanima me če ima že kdo izkušnje z njihovimi potovanji

Simon

Lili | Gost | odg. 28.02.2014 @19:41 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima izkušnje popotnikov z agencijo Ravbar. Poleti imam v planu potovati v Južno Ameriko in izbiram agencijo. Če je bil kdo z njimi v Peruju, Boliviji in Čilu, mnenja so dobrodošla. Koliko denarja so porabili še za hrano in tekoče stroške?

Hvala vsem

pleskar | Gost | odg. 01.03.2014 @12:07 Prijavi neprimeren komentar

zakaj pa raje ne greš v lastni režiji, ker preko agencije zelo preplačaš potovanje?  pa še njim moraš "slediti" namesto, da bo si ogledal kar res tebe zanima...

Aleš | Gost | odg. 01.03.2014 @15:44 Prijavi neprimeren komentar

Z njimi še nisem šel, so pa programi na prvi pogled kar dodelani, je pa res da je to agencija in pride več kot individualno. Mene tudi vleče dol, imam že pripravljen program da greva z ženo dol, sicer samo za Peru, poznam tud ienega izmed skupine ki igrajo peruansko glasbo po SLO, pa mi je pripravljen pomagat pri programu. Želel bi tudi  Bolivijo predvsem v Uyuni, je pa precej odročno, najlažje je z letalom. Nekako je zadeva v planu septembra oktobra ali drugo leto med aprilom in oktobrom. Če se morda še kak par javi sem pripravljen pristopiti k organizaciji take ture.

Lili | Gost | odg. 01.03.2014 @15:45 Prijavi neprimeren komentar

Res je kar pravis vendar se trenutno se ne pocutim dovolj suvereno da bi se sama podala na tako turo tako da res ostanejo le agencije

Lili | Gost | odg. 01.03.2014 @15:48 Prijavi neprimeren komentar

Res je kar pravis vendar se trenutno se ne pocutim dovolj suvereno da bi se sama podala na tako turo tako da res ostanejo le agencije

bbb | Gost | odg. 01.03.2014 @15:50 Prijavi neprimeren komentar

bila v južni ameriki z njimi, zelo zadovoljna, res brez pripomb. vodič super, use je blo tko kot je blo treba. skupina ne prevelika, tako kot pri konkurenci. jaz jih zelo priporočam.

lp

gostja | Gost | odg. 01.03.2014 @20:52 Prijavi neprimeren komentar

A lahko nekdo zastavi vprašanje glede kake agencije, brez da bi ga nadlegovali, naj gre raje samostojno! Verjetno vsak ve, da je ponavadi z agencijo dražje, kjub temu pa očitno imajo dobre razloge za tak način potovanja.

Lili | Gost | odg. 02.03.2014 @10:07 Prijavi neprimeren komentar

Nisem vzela za slabo ko mi predlagate potovanje v lastni režiji, vendar sem samska v poznih štiridesetih in res se ne počuti sposobno sama organizirat vse lete, prenočišča, ture. Morda bi res prišla ceneje če bi potovala v lastni režoji, vendar bi potrebovala veliko več časa, da bi videla vse kar je v programu in s tem bi šlo tudi več denarja. Sem pač malo komot, pa tudi nimam neomejeno časa, služba...Tudi jaz slišim za Ravbarja same pohvale. Kdo je bil vaš vodnik v Peruju? Če je možno bi malo poklepetala po meilu nitra258@gmail.com

Marjan | Gost | odg. 02.03.2014 @10:46 Prijavi neprimeren komentar

Izredno priporočam agencijo Ars Longa! Zelo profesionalna in kakovostna, v nulo dodelana potovanja in odlični vodniki in ljudje! Bil z njimi v Mehiki in Guatemali in se nepopisno zadovoljen. Lp Marjan

Lili | Gost | odg. 02.03.2014 @11:05 Prijavi neprimeren komentar

Ars longe ne poznam, do sedaj sem potovala le z Oskarjem, bom počekirala, hvala

bibi | Gost | odg. 02.03.2014 @19:34 Prijavi neprimeren komentar

tudi mene zanima primerjava med Ravbar potovanja in Oskarjem in podobnimi. Nisem bila z nobeno, ker sem do sedaj hodila sama ali s partnerjem. Sedaj je situacija malce drugačna in bom morala kdaj pa kdaj sama. Gledam destinacije, na katere mi ni sami za hodit. Rada pa bi videla:

1. Jemen

2. Svilena cesta (Uzbekinstan)

3. Gruzija (to bi šla lahko sama).

Torej, kdo je bil na teh krajih in s katero agencijo?

Iti sam ni vedno ceneje, posebej,če se časovno omejen. Se strinjam kar s predhodniki.

b. 

lili | Gost | odg. 03.03.2014 @10:31 Prijavi neprimeren komentar

lahko mi pišete na meil nitra258@gmail.com

Potovala sem z Oskarjem

Miha Krampelj | Gost | odg. 09.11.2023 @12:37 Prijavi neprimeren komentar
Z njimi še nimam izkušenj, je pa potovala moja prijateljica z njimi in je bila zadovoljna. Mi2 z ženo ali potujeva sama, za destinacije, ki pa so male bolj eksotične pa potujeva z agencijo. 6 let nazaj sva prvič potovala z agencijo Mister Matik, bila z njimi že na štirih potovanjih (3 različni vodniki) in bila z vsakim programom, nastanitvami in vodnikom resnično zadovoljna. Julija greva z njimi v Tanzanijo.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.