- Forum
- Popotniški zmenki
- Iščeva par za moto potepanja
Iščeva par za moto potepanja
Iščem par za kakšen skupen motoristični poletni izlet. Sva par -+50 iz skupine 01. voziva pa se z Devilko. Torej glede na motor vam je verjetno jasno da sva umirjena voznika in ne divjaka! Želiva družbo podobno kot sva midva.
Sva par 44+ in voziva se v paru z GS om 1200 prav tako iščeva soroden par za kak moto izlet voziva se kar dosti zanima naju umirjena vožnja,uživanje na motorju
živjo. tudi midva iščeva par za moto potepanja. Kontaktiraj naju na chichina.fereire@gmail.com
živjo. tudi midva iščeva par za moto potepanja. Kontaktiraj naju na chichina.fereire@gmail.com
iščeva par za moto potepanja
Rada bi se sla vozit po routh 66,
Iščeva par za kakšen skupen motoristični izlet. Rada imava umirjeno vožnjo. Stara sva 42+ z Gorenjske.
Pozdrav sva primeten motoristicni par. Prosim za tvoj e kontakt
Z zeno imava planirano turo 6.6.2018 za 4-5 dni destinacija cez Bosno do Andricgrada poten v Mokro goro Zlatibor in Zabjak Crna gora nazaj pa mogoce Mostar pa po Hrvaski obali do Slo. Vabiva par +- 50, ce so umirjeni v voznji in prijerni za druzbo.
Pozdravljeni, jaz si zelim poletnega potepanja z motorjem , ali se najde kdo oziroma pozna kdo koga ,ki potrebuje sopotnico. Sem sproscena oseba,nekomplicirana,prilagodljiva,stara sem 54 ..... pa lep dan...
Pozdravljeni, jaz si zelim poletnega potepanja z motorjem , ali se najde kdo oziroma pozna kdo koga ,ki potrebuje sopotnico. Sem sproscena oseba,nekomplicirana,prilagodljiva,stara sem 54 ..... pa lep dan... kontakt...four.roses964@gmail.com
Pozdravljeni, jaz si zelim poletnega potepanja z motorjem , ali se najde kdo oziroma pozna kdo koga ,ki potrebuje sopotnico. Sem sproscena oseba,nekomplicirana,prilagodljiva,stara sem 54 ..... pa lep dan... kontakt...four.roses964@gmail.com
Pozdravljena Andrea. Z zamudo pošiljam kontakt (resman.resman@gmail.com), za kakšno skupno turo, če sta še kandidata. Lep pozdrav.