Popotniški forum

Agencija super travel

Dodan 17.08.15 @14:15:22
Anja | Gost | odg. 17.08.2015 @14:15 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo! 

mene pa zanima če ima kdo od vas kakšne izkušnje z agencijo supra travel?

namreč rezervirala (nisem še plačala) sem dve karti za predbožično bratislavo in ko sem malo pogoogl-ala angencijo sem zasledila nekaj slabih izkušenj nekaj dobri a v večini starih mnenj (starih več kot pet let) in me zanima če ima kdo nove izkušnje? 

Marija | Gost | odg. 03.12.2018 @11:08 Prijavi neprimeren komentar

S kolegico sva potovali z agencijo Supra travel na Dunaj. Izkušenj z agencijo nisva imeli in glede na izjave na forumih sem bila ob prijavi dokaj skeptična. Brez potrebe! Moje in kolegičine izkušnje s to agencijo so zelo pozitivne. Še bom potovala preko agencije Supra travel! ???? 

Nix | Gost | odg. 04.12.2018 @08:18 Prijavi neprimeren komentar

'Marija', daj priznaj, da delaš za to agencijo.

Men je že spletna stran čudna, da ne uporabim kakšnega drugega izraza. Ko vidim še komentarje na forumih se vprašam po zdravi pameti tistih, ki bi šli z njimi...

Andrej1 | Gost | odg. 27.12.2022 @00:00 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni. ZELO SEM RAZOCARAN NAD TO AGENCIJO. Advent v Salzburg po programu ...program so polnoma spremenili ...potovanje v eno smer 6 ur iz LJ skozi MB...po programu naj bi pot peljala na Jesenice in naprej...voden program 2 uri...obup......torej 12 ur voznje za dve uri vodenega ogleda...obup..
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.