Popotniški forum

Španija Alhambra

Dodan 03.06.16 @21:45:25
pika | Gost | odg. 03.06.2016 @21:45 Prijavi neprimeren komentar

Lep pozdrav,

zanima me, ali je imel kdo izmed vas težave pri nakupu kart preko spleta za Alhambro? Od mene želijo middle name in brez tega me aplikacija naprej ne spusti. Potem sem poizkusila, da sem dala v polje middle name presledek, me sicer spusti naprej, potem pa mi začne zafrkavat pri verifikaciji kreditne kartice

Ko sem že enkrat mislila, da sem nabavila karte, me na koncu aplikacija opozori, da nakup morda ni izveden in naj poizkusim kasneje. Tako sem probala že 10x in brez uspeha. 

A je že imel kdo te težave? A brez rezervacije se verjetno ne da ogledati Alhambre?

Hvala za odgovore.

Pika

petra | Gost | odg. 11.03.2019 @20:24 Prijavi neprimeren komentar
tudi jaz imam težave z nakupom vstopnic, saj mi za nekaj mesecev v naprej kaže koledar, da je vse razprodano. nekaj o težavi sem prebrala na tujih forumih in dejansko moraš čekirat razpoložljivost kart vsak dan sproti, če se kaj sprosti (tako pišejo...) kakšne so vaše izkušnje? na blogih slovencev povsod priporočajo nakup kart vnaprej.
00 | Gost | odg. 12.03.2019 @06:49 Prijavi neprimeren komentar
Jaz sem kupil karte za Alhambro (bil 3 tedne nazaj) online na njihovi uradni spletni strani (https://tickets.alhambra-patronato.es/en/) in nisem imel nobenih problemov, tudi srednjega imena ni potrebno nikjer vpisati.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.