Popotniški forum

Nadutost GoOpti

Dodan 23.12.16 @09:06:28
6d5fg4 | Gost | odg. 23.12.2016 @09:06 Prijavi neprimeren komentar

Goopti se je kar precej razširil, zato ima pač v svojem portfoliju kar veliko zunanjnih voznikov. Ti pa so tako kot vsi drugi ljudje, eni dišijo drugi smrdijo, eni so lepi drugi so grdi, eni so prijazni drugi so nesramni. Pač ker nabašeš. 

Mene pri njih bolj moti da so se precej podražili, to pa je res odvisno samo od Gooptija, tako da se mi zadnje čase bolj splača s svojim avtom. Kolkor se to mogoće čudno sliši.

BR | Gost | odg. 23.12.2016 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

Res je, Goopti nima več svojih voznikov ampak prevoze opravljajo podizvajalci ala s.p. in druge prevozne firme. Tudi sama redno uporabljam njihove storitve in do zdaj še nisem imela slabe izkušnje. Točni, prijazni in profesionalni vozniki v vseh primerih. Tudi, če sem javila kakšno spremembo z moje strani, je bilo vse korektno urejeno in brez dodatnih stroškov. Najraje pa itak sedim pri vozniku, ki je običajno edini za klepet, ostala duhamorna druščina pa ponavadi spi, posluša muziko ali se pač ne pogovarja.

"Nič več"glede pretežkega kufra me pa zanima, kako to, da nimaš praktičnega kovčka na koleščka pa lahko prešetkaš kak meter več do kombija. In še to, nikjer nisem opazila, da bi bila parkirišča ob letališčih nerazsvetljena in temna. Naslednjič poskusi upoštevati tudi vremensko napoved doma ob vrnitvi, da te ne bo zeblo .

Predlagam pa, da se naslednjič sama odpelješ na letališče ali koristiš drug javni prevoz, če si tako razočarana nad "taxi službo" Gooptija.

Lp Barbi

Ničveč | Gost | odg. 23.12.2016 @14:57 Prijavi neprimeren komentar

Ravno cena je problem - če bi plačala najcenejšo varianto, se ne bi bunila, če pa plačaš dražjo varianto, pa mislim, da bi potnik moral imeti zagotovljen nek standard udobja med vožnjo, ne pa, da gre po principu "kakor nabašeš, pač nabašeš."

Zdaj se jim gre še samo zato, da bi imeli čim več voznikov, čimveč držav, čimveč potnikov. Nimajo več pod nadzorom svojih voznikov, ko pošlješ pritožbo, pa dobiš nazaj samo formalizirane floskule in čao.

Jaz nimam izpita za avto in ne vem, kako bom v prihodnje hodila na beneško letališče, ampak na tak način in za tak denar se res ne bi več vozila tja. Mogoče bom šla dan prej z busom do Benetk in pol z busom do letališča...

 

Jaz žal nimam izpita za avta, prijateljev pa tudi ne morem kar tako prepričati, da bi me kdo peljal v benetke. Ne vem, kako bom v prihodnje.

 

 

Ničveč | Gost | odg. 23.12.2016 @15:01 Prijavi neprimeren komentar

Ja, Barbi, res je užitek sedet spredaj pri vozniku, z nogami stisnjenimi v armaturno ploščo, ki jih vso pot ne moreš stegnit. Vrhunsko udobje, ni kaj.

In ja, je velik šok za telo, če prideš iz toplega vremena na mrzlo in pol ure stojiš zunaj, pa če nosiš zimsko jakno, šal in vse. Imam kovček na kolesa, ampak prostor pred parkiriščem ni raven in ga je vse prej kot enostavno fikajat naokoli.

Oopti | Gost | odg. 24.12.2016 @18:49 Prijavi neprimeren komentar

Ti si naduta,ker misliš,da te bodo za bogih 75 evrov obravnavali kot svetovno zvezdo.Goopti je kot nizkocenovc in zamude,pripetljaji  so tako kot pri letalih.Že vse poveš s tem da nimaš izpita.V drugo pa peš koka ena!

Oopti | Gost | odg. 24.12.2016 @18:56 Prijavi neprimeren komentar

Ti si naduta,ker misliš,da te bodo za bogih 75 evrov obravnavali kot svetovno zvezdo.Goopti je kot nizkocenovc in zamude,pripetljaji  so tako kot pri letalih.Že vse poveš s tem da nimaš izpita.V drugo pa peš koka ena!

Ničveč | Gost | odg. 25.12.2016 @14:57 Prijavi neprimeren komentar

Predstavnik GoOpti, lepo, da javno pokažete, kakšen odnos imate v vašem podjetju do potnikov in kako o njih razmišljate.

Ljudje iz različnih vzrokov nimamo vozniškega izpita. Nisem študentka in shuttle prevoze do/z letališč uporabljam tudi v tujini - vem, kaj je nizka in kaj ni nizka cena. Vem tudi, kaj je dober odnos do strank in kaj je udoben prevoz. GoOpti žal ne nudi več nič od tega.

Takle mamo | Gost | odg. 26.12.2016 @02:43 Prijavi neprimeren komentar

Tako pač je kadar se balkanci gredo biznis. V razvitem svetu še kako dobro velja pravilo, da je kupec kralj in tako firmo bi uporabniki že zdavnaj prisilili, da se umakne iz trga ali pa spremeni svojo politiko. Pri nas se pa ovčice še kar vozijo z njimi... 

itak | Gost | odg. 26.12.2016 @08:59 Prijavi neprimeren komentar

Slovenski potrošnik je itak najbolj zblojeno bitje kar obstaja.

BR | Gost | odg. 27.12.2016 @13:26 Prijavi neprimeren komentar
Živ, če niste zadovoljni z Gooptijem, obstaja več prevoznikov na relaciji Ljubljana - Benetke, ki jih najdeš tudi preko googla od Vamotamo, Europrevozi, Flixbus, Delfin ipd. Na strani prevoz.org pa se lahko zmeniš za prevoz še za kakšen euro ceneje Lp Barbi
NIčveč | Gost | odg. 27.12.2016 @22:23 Prijavi neprimeren komentar

Hvala, sem si shranila bookmarke za naštete. Verjetno bodo najboljša izbira Flixbus. Vamotamo zgleda ne posluje več (spletna stran jim ne dela), Evroprevozi pa bolj poredko vozijo. Sem pa ugotovila, da so pogoste bus povezave do LJ-Trst, od tam pa ne manjka vlakov/busov do Benetk, nekako bo že šlo, pa še malo ceneje bo. Po prebranem članku v Mladini glede količine ur, ki jih prevozijo GoOpti vozniki, se bom bolj varno počutila na busu, tudi če bo vožnja trajala malo dlje.

nekdo | Gost | odg. 28.12.2016 @19:40 Prijavi neprimeren komentar

Sam z Goopti niem imel zares slabih izkusenj. Je pa bil enkrat kombi neoznacen in nisem niti vedel, da je od Gooptija. Na sreco sem imel s seboj telefon in smo se brez velikih problemov nasli. BTW, ce si tujec ali prides domov po daljem casu, pac ni samoumevno, da bos dosegljiv na telefon na letaliscu! Od kje folku take ideje.

Cudno mi je, da niso pripravljeni za svoje napake odgovarjati. Oz. ce te dostavijo prepozno in zamudis let, je to tvoj problem. Ok, ce se zgodi prometna nesreca na cesti oz. visja sila, v ostalih primerih pa je to nesprejemljivo.

Sicer imas sedaj monzost placila zavarovanja.

Zaenkrat je slo vse brez vecjih problemov, razen malenkostne zamude pri prihodu na letalisce, ki pa ni bila problematicna. Tudi soferji so bili profesionalni in niso bili zatezeni. Resnicni na ljubo sem imel z konkurenco se slabse izkusnje, ker so do konca cakali in odpovedali prevoz zaradi pomankanja potnikov. Pri Goopti to ni bil problem. Izbere,s placas in je to to. BNe pa netegovanje s cakanjem.

Ničveč | Gost | odg. 29.12.2016 @01:09 Prijavi neprimeren komentar

Saj to je problem, da ti lahko crkne baterija na telefonu in potem najdi voznika na tistem parkirišču, če lahko - očitno nisem edina, ki jo je prišel iskat popolnoma neoznačen GoOpti avto. V tujini uporabljam Googlemaps al pa Citymapper in oboje žre baterijo v 3pm. Enkrat mi je res skoraj crknila baterija v Benetkah, ko sem klicala Goopti voznika, ker ga ni bilo tam, kjer je pisalo, da bo.

In v vseh treh pisnih pritožbah Goopti sem jim to pojasnila, pa je bilo, kot bi govoril zidu - vedno sem dobila nazaj, da sem jaz edina imela težave z iskanjem voznika in to je to, moj problem. Z njimi potujejo tudi tujci in na Tripadvisorju so že bentili čez njih zaradi takega pobiranja potnikov.

Ampak GoOpti ne trzne - zdaj imajo monopol in svojo maso potnikov, pa se jim fučka. Ne bom plačevala še dražjega prevoza za stvari, ki bi morale biti samoumevne pri taki storitvi - vsaj v tujini so, pri prevoznikih, ki so me vozili na letališča.

Ja, tega me je najbolj strah pri drugih ponudnikih - da bi mi dan pred letom skenslali prevoz, pol pa se znajdi…

imam alternativo | Gost | odg. 07.01.2017 @00:24 Prijavi neprimeren komentar

Imam odlične izkušnje z Igo line. Vamo tamo je bil tudi odličen, a sem slišal, da se je kot zunanji izvajalec (torej s.p.) priključil Go Optiju.

Gost66 | Gost | odg. 13.06.2017 @10:39 Prijavi neprimeren komentar

Tudi sama imam zelo dobre in pozitivne izkusnje z iGOline. Zelo prijazni, storitev na nivoju pa se cene zelo ugodne. Toplo priporocam!

 

inzenir | Gost | odg. 19.10.2017 @11:29 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo, tudi jaz sem imel tak problem. Res ne razumem, zakaj se tako obnasajo, saj se vse hitro razve. Drugače pa se splača prepričat kaj menijo drugi ljudje, obstaja veliko forumov oz. spletnih strani. Npr.: oceni-podjetje.com ipd.

Lep pozdrav

BR | Gost | odg. 19.10.2017 @13:42 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

ne razumem pisanja o tem, da ti lahko crkne telefon med potovanjem in da nisi dosegljiv med čakanjem na prevoz. Ko naročiš prevoz pri Gooptiju ti napišejo, da ti bodo cifro voznika javili eno uro pred odhodom.. pa tudi kakšno morebitno spremembo pri uri odhoda, zato je tvoja obveznost, da imaš zadosti poln telefon z dostopom do mejlov in sms-ov. Pri tem predvsem pomaga to, da na to pomisliš prej in ne visiš na zastonj wi-fi jih na letališčih, ker je običajno omrežje preobremenjeno in ti skuri baterijo in si potem brez telefona, ko ga potrebuješ

Če imaš polnilec v ročni prtljagi, se usedeš pri štromu na letališču in si ga sproti polneš oz. nimaš potem problemov z dosegljivostjo, ko čakaš na prevoz. Meni se je to enkrat zgodilo, pa sem se po dvigu prtljage usedla za 10 min v kafič na letališču in potem pač prebrala vse kar sem rabila vedet. Do takrat so mi sicer kar dvakrat javili spremembo voznika, ker je bil pač tak dan, da so v Benetkah pobirali pol Slovenije in vozili domov v različnih kombinacijah in se ustavljali v različnih mestih od obale do Ljubljane.

Obstajajo pa tudi dodatni polnilci za baterije, ki jih imaš lahko sabo za rezervo in jih napolniš na štrom, ko imaš možnost.

Dražja cena prevoza pa mislim, da ne pomeni večjega udobja med prevozom, ampak manj čakanja na prevoz. Če plačaš dražjo ceno, se bodo prilagajali tvojim letom, cenejši prevoz pa običajno pomeni, da boš čakal malo dlje.

Lp Barbi

 

 

jaka | Gost | odg. 22.10.2017 @11:26 Prijavi neprimeren komentar

BR ti ocitno ne dojemas, da posedovanja mobitela, ki bo deloval v tem omrezju ni samoumevno. Se posebaj za punce. Tko, da iztakni rit iz glave.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.