Popotniški forum

delo v tujini - osebno trenerstvo

Dodan 28.12.16 @13:37:04
Tubalee | Gost | odg. 28.12.2016 @13:37 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo

V letu 2017 oz. čim prej seveda bi rad začel delati nekaj kar me veseli in ne nekaj kar drugi hočejo. Sedaj imam redno službo tukaj v Slo in sem zaposlen za nedoločen čas ampak nekak ni to to saj ne morem napredovat, plača je pa tudi dokaj slaba. 

Ker sem velik ljubitelj fitnesa bi nekako rad, da bi nekaj v zvezi s tem nekoč postal tudi moj poklic. Zanima me če morda ima kdo izkušnje s tem kako je z raznimi deli v fitnesu v tujini in ali je sploh mogoče dobiti takšno službo v tujini? Sem zasledil že nekaj oglasov za delo na luksuznih potiških ladjah, ki plujejo po svetu in iščejo tudi ljudi za osebno trenerstvo.

Nekega cilja nimam v kateri državi naj bi bila zaposlitev in mi je tudi vseeno. Angleško znam kar v redu (se brez problema vse zmenim) to je pa tudi edini jezik, ki ga znam poleg našega in hrvaškega. Sedaj po novem letu imam namen narediti tudi licenco za osebno trenerstvo, ki velja po vsem svetu. Drugače sem pa poklicu inženir logistike, vendar tudi v tej panogi do sedaj nisem imel sreče, da bi našel delo (razen v Avstriji in Nemčiji je dosti ponudb za logistiko, vendar moraš znati brezhibno Nemški jezik za takšno delo).

Hvala

LP

Mayita | Gost | odg. 15.01.2017 @11:23 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljen, Tubalee,

 

ko sem prebirala tvoje sporočilo, sem tudi sama dobila asociacijo, da bi lahko delal kot osebni trener na križarki. To se mi zdi za začetek še najlažje, saj ti pri tem lahko pomaga tudi agencija v Kopru, ki zaposluje osebje na križarkah. Kar nekaj mojih prijateljev in tudi strank se je podalo na takšno pot in so bili zelo zadovoljni. V kolikor bi želel iti stopnjičko višje in se poskusiti zaposliti kot osebni trener na privatni jahti, ti lahko pomagam jaz, opozarjam pa te, da je priprav kar veliko.

Sicer ti lahko iz lastnih izkušenj tudi svetujem, da poskusi pisati tudi v kakšen resort ali poiščeš službo na enem od svetovnih portalov kot na primer www.indeed.com, vendar se pozanimaj tudi o delovnih vizah!

Lahko se recimo odpraviš tudi v Ameriko na poletno delo (STA Ljubljana ima opcije Placement in Independent) ali pa recimo zaprosiš za WH vizo na Novi Zelandiji ali v Kanadi in se odpraviš tja z namenom, da dobiš službo osebnega trenerja. Možnosti je neskončno, od tebe je le odvisno kaj in kam želiš in nekaj samoiniciativnosti. V ta namen sem spisala knjigo o delu v tujini, vendar mislim, da na forumu ni dovoljeno reklamiranje, zato me lahko za več informacij kontaktiraš na info@mayita.si.

Srečno,

Mayita

osebni trener cena | Gost | odg. 04.09.2018 @15:30 Prijavi neprimeren komentar

Zanimiva je tudi tale analiza cen osebnih trenerjev v Sloveniji: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/osebni-trener/osebni-trener-cena-hujsanje-pridobitev-misicne-mase/

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.