Popotniški forum

Pomoč pri statistični obdelavi podatkov (SPSS)

Dodan 21.12.17 @12:23:05
spss.statistika | Gost | odg. 21.12.2017 @12:23 Prijavi neprimeren komentar

Iščete strokovnjake za statistično obdelavo podatkov (SPSS) ali celo za načrtovanje in izvedbo kvantitavnih raziskav s področja družboslovnih ved za vašo seminarsko, diplomsko oz. magistersko nalogo? 

Cenite, hitrost, kvaliteto ter diskretnost? 

Potem ste samo en email oddaljeni od razrešitve vašega problema! 

spss.statistika@gmail.com

FDV | Gost | odg. 22.12.2017 @08:21 Prijavi neprimeren komentar

Kvantne raziskave, hitrost in načrtovanje izvedbe statičnih strokovnjakov. Razno to sem neuspešno iskal že 10 let!

Še en mail in moj problem bo rešen.

Miša SPSS | Gost | odg. 07.11.2020 @12:34 Prijavi neprimeren komentar
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in postavitvi hipotez za diplomske in magistrske naloge ter pri analizi in interpretaciji rezultatov. Prav tako nudim pomoč pri oblikovanju anketnih vprašalnikov (vsebine iz družboslovnih smeri: psihologija, pedagogika, razredni pouk, ekonomija itd.) Nudim tudi inštrukcije iz statistike in uporabe SPSS programa. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Miša SPSS | Gost | odg. 07.11.2020 @12:35 Prijavi neprimeren komentar
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in postavitvi hipotez za diplomske in magistrske naloge ter pri analizi in interpretaciji rezultatov. Prav tako nudim pomoč pri oblikovanju anketnih vprašalnikov (vsebine iz družboslovnih smeri: psihologija, pedagogika, razredni pouk, ekonomija itd.) Nudim tudi inštrukcije iz statistike in uporabe SPSS programa. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Miša SPSS | Gost | odg. 08.04.2022 @20:21 Prijavi neprimeren komentar
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in hipotez za diplomske/magistrske naloge. Svetujem glede ustrezne izdelave anketnega vprašalnika (vsebine iz družboslovne smeri). Nudim tudi inštrukcije in svetovanje glede izbire ustreznih statističnih testov. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.