Popotniški forum

  • Forum
  • Ostalo
  • SPSS, AMOS - Potrebujete pomoč pri izdelavi vaše poslovne ali izobraževalne študije

SPSS, AMOS - Potrebujete pomoč pri izdelavi vaše poslovne ali izobraževalne študije

Dodan 07.03.18 @12:10:10
Leonardo M | Registriran uporabnik | odg. 07.03.2018 @12:10 Prijavi neprimeren komentar

SPSS, AMOS - Potrebujete pomoč pri izdelavi vaše poslovne ali izobraževalne študije 

"Statistika: zelo močno orodje, ki se ga je potrebno naučiti uporabljati" 

Potrebujete pomoč pri pripravah (inštrukcije) za izpit iz statistike, statističnih metod in statistične analize? Potrebujete pomoč pri izdelavi vaše poslovne ali izobraževalne študije (seminarske naloge, diplomske naloge) in vam statistične metode delajo preglavice? Bi radi preverili svoje hipoteze tudi v stvarnem življenju? 

Javite se nam na: www.Statistical.Agency 

Viber/tel.: +387-63-997996 

email: info@Statistical.Agency

Skype ID: XYleonardo

Potrebujete učinkovit in prepričljiv empirični del šolske ali seminarske naloge, magistrskega in diplomskega dela, pa ne veste, kako se takšnega projekta lotiti? Bi radi statistično analizirali podatke ter razrezali ekonomske fenomene vašega poslovnega in družbenega okolja ter jih povzeli in prikazali kot longitudinalen oziroma ad-hoc dogodek, pa vam zmanjkuje časa, da bi se soočili še z zahtevnimi teoretskimi okvirji družboslovnega raziskovanja? 

Sta pojma operacionalizacija in konceptualizacija družboslovnega in ekonomskega raziskovanja prezahtevna, da bi se ju lotili brez pomoči? Ste v dilemi, kakšna je razlika med t-testom in ANOVA? Bi uporabili CAWI ali CAPI? 

Če je tako, potem ste na pravem naslovu. Z izbranimi pedagoškimi ter statističnimi metodami in metodologijami, upoštevaje zahtevnosti vaših želja in vaše predznanje, vam pomagamo rešiti vse zapreke in prepreke statistične analize od teorije do prakse. Tako bo raziskovalno projektna in seminarska naloga v šoli oziroma vaše diplomsko delo in/ali magistrska naloga na fakulteti, ter poslovni načrt, tržna analiza, poslovna študija, analiza zadovoljstva zaposlenih oziroma analiza zadovoljstva kupcev ali porabnikov storitev s strokovno izvedeno študijo postala za vas še bolj donosna in dragocena,ki bo obogatena z analizo vaših predpostavk v svetu družbe in ekonomije. 

Javite se nam na: www.Statistical.Agency 

Viber/tel.: +387-63-997996 

email: info@Statistical.Agency

Skype ID: XYleonardo

Miša SPSS | Gost | odg. 08.04.2022 @20:22 Prijavi neprimeren komentar
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in hipotez za diplomske/magistrske naloge. Svetujem glede ustrezne izdelave anketnega vprašalnika (vsebine iz družboslovne smeri). Nudim tudi inštrukcije in svetovanje glede izbire ustreznih statističnih testov. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.