Popotniški forum

Delo na terenu (tujina)

Dodan 04.10.18 @15:38:10
Hope | Gost | odg. 04.10.2018 @15:38 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni!

NUJNO bi rada pomagala najti očetu delo v tujini, pripravljen je biti odsoten od doma tudi mesece, samo da je dobra urna postavka in projekti, saj resnično potrebuje denar. Sama mu žal ne morem pomagati, saj že tako delam za slovensko minimalko in se trudim pomagati sebi in njemu kolikor mi je v moči.

Je delaven, vitalen in prilagodljiv! Ima veliko izkušenj s področja gradbeništva, montaže, kmetijstva, tako da karkoli od teh področij bi znal delati. V Nemčiji je delal že dalj časa, vendar se je tisti projekt izjalovil in so bilo zaposleni primorani iti domov, delo pa je bilo bolj kot ne neredno - dva meseca dela, nato en mesec ali dva doma in spet par mesecev dela. On rabi konstantno delo oz. redno pogodbo! Ker ne zna prav dobro nemško, je ravno tu problem, saj je prej v Nemčiji (in tudi Avstriji) delal preko slovenske in slovaške firme, kjer nemško ni bilo treba razumeti, ko je bil Bauleiter pa se je toliko že sporazumel, da je bilo OK.

PROSIM vse, ki imate kakršne koli informacije o kateri firmi, ki zaposluje čez mejo in nudijo redno in dobro plačilo, da mi pomagate pomagati njemu, saj iščeva že en mesec (toliko je trenutno brezposeln, drugače je vedno bil zaposlen, tudi samozaposlen) in ne najdem ničesar kar bi bilo primerno zanj (glede jezika kot tudi področja ki ga obvlada).

Hvaležna bom za vsakršno pomoč!

Lep pozdrav vsem

panicar | Gost | odg. 04.10.2018 @19:11 Prijavi neprimeren komentar

Pozanima naj se na MOS servis,iz Mistinja.Dobiš vse podatke o njih na netu.

Just | Gost | odg. 05.10.2018 @20:22 Prijavi neprimeren komentar

Preglej malo oglase za delo, ker monterje, električarje pa tudi proizvodne delavce stalno iščejo.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.