Popotniški forum

Yoga camp

Dodan 02.12.18 @10:32:30
Yoga | Gost | odg. 02.12.2018 @10:32 Prijavi neprimeren komentar

A je kdo bil ali pozna koga, ki je šel na kakšen otok (večinoma gledam Bali) na Yoga camp? Bolj mislim na nek oddih, ki je lahko delno tudi volunterskega značaja, da se malo duševno umiriš in "pozdraviš"? Rabim predvsem en pobeg vstran od tu za max en mesec, lahko tudi manj, ker je tempo enostavno ubijalski, in ker veliko berem o tem kako gredo ljudje, tudi taki ki nikoli niso prakticirali joge ali česarkoli podobnega, na nek oddaljen kraj in se tam malo sprostijo. Ne bi šla na klasičen oddih, ampak nekaj na budgetu, zato hkrati razmišljam tudi o volunterstvu. Pred leti sem bila v kontaktu z eno gospo z Gili Air, ki je rabila par ljudi za samo par ur dela dnevno, da si oddajal turistom sobe in surfe, ostali čas pa si lahko namenim sprostitvi, yogi ipd., a je zdaj več ne najdem na tisti strani.

Predvsem kot omenjam iščem nekaj res ugodnega. Vesela bom tudi kakšnih podobnih predlogov. Toliko da se človek malo oddalji od vsakdana tukaj in ugotovi kako naprej (po propadli daljši zvezi in službi, ki ne osrečuje).

Hvala za pomoč in lp

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.