Popotniški forum

Hurghada - Februar

Dodan 03.01.19 @21:31:28
Hurghada | Gost | odg. 03.01.2019 @21:31 Prijavi neprimeren komentar

Ojla. Konec februarja bi se odpravili v Hurghado za en teden, All Inclusive, hotel 5zvezdic, 2 odrasla in 2 mala otroka. Je bil kdo v kratkem tam? Kako je z varnostjo, turizmom trenutno? Kakšne pa so bolnišnice tam?
Prej sva veliko potovala po svetu, z otrokoma pa bo to najino prvo potovanje iz Evrope
lp

:: | Gost | odg. 03.01.2019 @22:32 Prijavi neprimeren komentar

No, meni se zdi kot nek podaljšek Evrope, predvsem zaradi bližine in cenovne dostopnosti. Tako da ni nek bau bau, češ da greš na drug kontinent. Je pa standard kar nizek, precej umazano in neurejeno zunaj hotelskih kompleksov. Za turiste je varno, je pa turizem zelo oslabel v zadnjih letih zaradi nekaj incidentov pred leti. Tako da je tudi kakovost ponudbe in storitev zelo padla. Hotelske zvezdice so pa po egiptovskih standardih, tako da ne pričakujte ultraluksuza. Večina hotelov je odlična glede na cene. Z bolnišnicami ne vem kako je, a razloga za paniko ni. Več od driske težko fašeš. Pazite, da pijete vodo iz plastenk in da se izogibate z njihovo vodo opranemu sadju in solatam. Pa taprisrčna tudi pride prav. Skratka Egipt je super, sploh v zimskih dneh omogoča poceni skok na toplo. 

Likar | Gost | odg. 25.12.2019 @14:05 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni, Ima namen kdo v kratkem potovati v Egipt? Prosim če me lahko kontaktira na likar.rok@gmail.com
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.