Popotniški forum

Tajska - v lastni režiji ali preko agencije

Dodan 08.01.19 @12:28:14
enabena | Gost | odg. 08.01.2019 @12:28 Prijavi neprimeren komentar

Po nekajletnem obiskovanju evropski destinacij je končno prišel čas za obisk Tajske. Planirava ga za naslednje novo leto. Nisva še odločena, ali greva kar v lastni režiji ali preko agencije. Kakšno je mnenje izkušenih popotnikov, ki jih je tukaj mnogo? 15 dni Tajske preko agencije pride okrog 2.000 eur po osebi. Nekaj je še dodatnih stroškov tam, ker ni vse vključeno v ceno. Bojim se pa prevelike skupine, pa stalnega čakanja...

Rada bi čimveč videla, obvezen je treking, kakšen dan tudi počitek na obali, vendar res le kakšen dan na koncu potovanja. Nimam predstave, koliko bi prišel tak izlet v lastni režiji? Ostaja pa tudi varianta, da ti agencija vse organizira, potuješ pa sam. Ima kdo izkušnje?

Hvala vnaprej za vsa mnenja, se že veselim!!

Popotnik | Gost | odg. 08.01.2019 @17:21 Prijavi neprimeren komentar

Jz pravm kokr komu pase ???? jz dam raj 2000 in mi je vseeno za vse in uzivam. Tak da jz grem raje preko agencije. Sam mam rajsi tudi malo visji nivo namestitev in ni mi do tega da bi spau v vsaki luknji. Pac nekomu pa to pase. 

Mkm | Gost | odg. 09.01.2019 @20:34 Prijavi neprimeren komentar

Zakaj bi bil dopust samo draga in kao fensi uživancija v udobju agencije? Zakaj pa ne bi šel sam in zapravil 1300e? Pa ti ostane še za en dopust, naj bo teden Dubaja ali Jordanije ali pa dva tedna Egipta. In tudi malo boljše namestitve se da izbrskati za povsem normalen denar, sploh na Tajskem. Me prav zanima, koliko potovanj si lahko povprečen popotnik letno privošči z agencijo. Ali pa še boljše, ali je to sploh popotnik? Niti ne.

Popotnik | Gost | odg. 09.01.2019 @21:10 Prijavi neprimeren komentar

To je pa res vseeno kaj si kdo misli al je popotnik al ni ???????? eni pac delamo in nimamo casa z organizacijo in podobno enkrt na leto ko mam cas pa pac dam tistih 2000 e???? in ne bos verjel ogromno je ljudi ki potujejo tako. Starih in mladih ????

enabena | Gost | odg. 11.01.2019 @07:27 Prijavi neprimeren komentar

Nimam predstave, koliko bi prišlo 15 dni Tajske v lastni režiji? Če bi imela ta podatek, bi bila odločitev lažja . Evrčki namreč tudi meni ne ostajajo. 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.