Popotniški forum

Peking, Šanghaj...

Dodan 11.01.19 @12:30:07
mmotorrad | Gost | odg. 11.01.2019 @12:30 Prijavi neprimeren komentar

Prosim za pomoč pri izbiri kart in ostalem...našel sem karte iz ZG v Peking..in iz Šanghaja v ZG za 550 ..ali je to ok cena za mesec April, MAj???...kdaj je tam neugoden čas za turista ( dež?)...prosim tudi za pomoč pri nastanitvi, iščeva povprečne hotele z obveznim zajtrkom, dobrodošli nasveti in ali tudi kak predlog kje ste bili...potem kaj videti v obeh mestih  in šla bi iz Pekinga v Šanghaj z vlakom( kaka izkušnja?)...potovala bi nekje okoli 20 dni..torej prosim nasvete, tudi če se vam zdi nepomemben, ker malo veva o Kitajski....hvala

Mkm | Gost | odg. 11.01.2019 @21:45 Prijavi neprimeren komentar

Nič vam ni treba vedeti o Kitajski, ker vse piše na internetu.

http://lmgtfy.com/?q=China+best+time+to+visit

http://bfy.tw/LkQO

Za pot potovanja pogledaš pa potovalni plan agencij kot so Oskar, Char, Shappa... in v vodičih, ki jih dobiš tudi v knjižnici.

Moja precej tempirana 3 tedenska tura: Peking- Datong-Pingyao-Xian- Chengdu-Guilin-Hong Kong- Peking. Shanghai je kar nekaj, izpusti ga razen če ne greš v Guilin in HK. Rome2rio uporabi za pregled vseh opcij prevoza med posameznimi kraji. 

Lp

 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.