Popotniški forum

Nekam: poletje-jesen

Dodan 05.03.19 @19:41:03
Sanja Pečnik | Gost | odg. 05.03.2019 @19:41 Prijavi neprimeren komentar
Živjo, Poleti ali v jeseni bi obiskala katero od teh držav: Maroko, Egipt, Libanon, Iran. Za 2-3 tedne. Bi se kdo pridružil? Stara sem 37 let. Sem pa odprta tudi za ostale ideje in predloge. Sanja salida81@gmx.com
Sanja | Gost | odg. 23.04.2019 @12:40 Prijavi neprimeren komentar
Takole, Jaz sem izbrala destinacijo: -1 teden potepanja po Libanonu in -1 teden potepanja v glavnem po ciprskih plažah Najprej pride na vrsto Libanon, od tam let na Ciper in po enem tednu povratek v Libanon in nato nazaj domov. Ker sta obe državi zelo majhni, sem se odločila za "stacionarno" bivanje, torej brez menjave prenočišč-v Libanonu torej spanje v Beirutu ali pa nekje blizu, na Cipru pa najbrž v Larnaci. Seveda sem odprta tudi za ideje in predloge moje/ga sopotnice/ka. Ponovno dodajam še svoj e-naslov: salida81@gmx.com Veselim se vaših javljanj! : )
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.