Popotniški forum

letališče London Southend - vlak do centra?

Dodan 13.04.19 @19:06:42
Londonistka :) | Gost | odg. 13.04.2019 @19:06 Prijavi neprimeren komentar
Živjo, za prvomajske grem prvič v London. Ryanair ima med drugimi tudi lete za London Southend. Kaj mogoče kdo ve kako od tam do centra Londona. Ali je vlak v bližini ali je potrebno s kakšnim busom do želežniške postaje? Za pomoč se lepo zahvaljujem L.
Anglezka | Gost | odg. 14.04.2019 @09:46 Prijavi neprimeren komentar
Hja, google ti bo v veliko pomoc.Meni je vedno. Medtem, ko cakas na odgovor bi lahko ze 100x pregooglala in tudi kar je najbolj pomembno pogledala spletno stran od letalisca (vse napisan kako in kam). Si pa bolj slaba Londonistka sorry no.
ime in priimek | Gost | odg. 12.05.2019 @16:30 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljena, v kolikor ni prepozna info (morda pa pride prav še komu drugemu) sporočam naslednje (sama sem se ravnokar vrnila nazaj: Ryanair 4,99 eur v eno smer Torej, takoj zraven letališča je želežniška postaja, ful fajn - samo čez cesto stopiš. Ful prijazni uslužbenci, kupiš karto (lahko takoj tudi povratno). Jaz sem kupila za Liverpool Street, ker sem rezervirala hotel v samem centru. Od tam sem se peš sprehodila (3 km brez problema)... Hrana je za naše razmere zelo draga (Fish & Chips = 14 eur), zato sem kupovala v marketih. Zelo se splača vzet hotel z zajtrkom in se fajn najest P.S.: Komentarji poglej si na stricu Googlu in ali imaš lenoritis in podobne so totalno mimo...Zato pa je forum, a ne??
Anglezika | Gost | odg. 14.05.2019 @02:03 Prijavi neprimeren komentar
Forum je namenjen resnim popotnikom, ne pa enim, ki se imajo za popotnike, ko imajo v roki poceni karto za London in potem se z letalisca ne znajo priti. Res ne vem v katerem delu Soha si pa nasla tako drag fish n chips. Evo, ce pa bi postavila vprasanje kako se ugodno najesti, bi lahko nasla super nasvete. JD Wheterspoon pubi imajo zelo poceni hrano, Nandos je tudi zelo ugoden, pa Pizza Express... Veliko je tudi food marketov in tam se lahko najes za 5-6 funtov za cel dan. Se burek se dobi za £3 pri nasih domacih in se marsikatera domaca jed. Ali pa ce bi sla malo bolj proti vzhodu iz udobne prve cone, bi tam nasla fast food chicken za 4£.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.