Popotniški forum

viza za Namibijo

Dodan 19.05.19 @20:12:31
peter | Gost | odg. 19.05.2019 @20:12 Prijavi neprimeren komentar
Poleti imam namen iti v Namibijo in Bocvano in me zanima, če je kdo v zadnjem času urejal vizo za Namibijo na Dunaju. Namen imam poslati papirje z UPS ali kakšno podobno službo, se mi pa zdi, da če bi bili na ambasadi striktni glede tega, kar piše na spletni strani, bi bil lahko kar problem. Npr. dokazilo o bivanju/rezervaciji hotela za čas v N (večino časa se bom z avtom vozil naokrog), let ven iz N (namen imam iti po kopnem v Bocvano), dokumentacija glede namena in trajanja. A je kdo to urejal preko Sta oz. po novem Nomago, kjer pravijo, da lahko to naredijo. Hvala za kakršnokoli informacijo.
KatarinaS | Gost | odg. 22.08.2019 @07:30 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni! Verjetno je odgovor pozen, a vseeno. Jaz sem urejala vizo za Namibijo spomladi in so bili kar striktni. Tako da sem morala imeti vse rezervacije za hotele in lete prilozene. Je bil pa najvecji problem dobiti passport nazaj v Slovenijo - na zadnje sem prosila prijatelja iz Dunaja da mi je sel to iskat in prinesel domov. Lp
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.