Popotniški forum

Odklop od vsega in nekaj novega v življenju

Dodan 25.05.19 @10:09:16
Work Away | Gost | odg. 25.05.2019 @10:09 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni, zadnje čase vse bolj razmišljam, da dam odpoved, prodam avto, in grem nekam za nedoločen čas, ker se več ne vidim v tem gnilem sistemu. Našel sem eno preverjeno spletno stran, kjer lahko gostuješ pri različnih ponudnikih širom sveta - v zameno za hrano in namestitev oddelaš do največ 6ur dnevno (5 dni v tednu). Največkrat so to kakšne plantaže, manjše kmetije, oz.turistični objekti - imaš malo morje tega, kjer lahko npr.poučuješ angleščino, ali pa preprosto delaš, kar je pač opisano in zahtevano. Tukaj imaš potem ogromno možnosti okoli prostega časa, in lahko seveda po mirni volji raziskujes in se potepaš, za kar recimo ne porabiš nekaj ogromno denarja, razen letaske karte do, ter iz destinacije kjer si + morebitni stroški vizumov. Ti projekti so namenjeni ljudem, ki si želijo potovati, spoznavati nove ljudi, itn., ker te takšna oblika potovanja skoraj da nič ne stane, razen že zgoraj omenjene letalske karte in vizumov. Mika me, da bi se udeležil takšnega projekta kje v Aziji, ali pa da grem čez poletje na Islandijo - opcij je neomejeno. Z recimo nekje 2000 - 4000e prihrankov bi lahko tako potoval in živel praktično eno leto kjerkoli na svetu. S tem bi pridobil nova znanja, se družil z lokalci, itn. Bi bil kdo zainteresiran za kaj takšnega? - Imej veselje do potovanj + angleščina ti nanj ne bo težava. Star sem 33let, po poklicu ing.elektrotehnike. Če bo interes, bom pustil svoj E-Mail, oz.lahko ti svojega objaviš, in se ti oglasim Še link spletne strani: https://www.workaway.info/hostlist.html?page=hostlist&ct=asia&country=KH&lang=en&Page=2
Ales | Gost | odg. 25.05.2019 @17:53 Prijavi neprimeren komentar
Filipini konec meseca za 6 mesecev....gres z mano...??? Lp, Ales iz ljubljane 49 let... Alesstojan8888@gmail.com
Popotnica48 | Gost | odg. 01.07.2019 @16:40 Prijavi neprimeren komentar
Super si se odlocil. Jaz sem sla pa lani v UK sita vsega doma. ) Sedaj delam tu na 0 hour pogodbi in malo delam, malo potujem. Skoraj vsak mesec ali 2 grem kam z letalom ali pa v kaksen novi zanimiv kraj. Pogum velja. Sigurno ti ne bo zal.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.