Popotniški forum

Pocitnisko delo v Dubaju

Dodan 11.07.19 @22:40:27
Mtravel | Gost | odg. 11.07.2019 @22:40 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni. Imam eno vprasanje. Ze 2x sem v preteklih letih bila v Dubaju in sem se tako rekoc zaljubila v tole ogroomno mesto. Ker sem slisala ze nekaj podobnih zadev in situacij, se obracam na vas s vprasanji. Ve mogoce kdo za kaksno “pocitnisko varjanto” dela v Dubaju? Zdaj cez poletje? Oziroma vse do konca septembra. Za kaksen mesec ali dva. Lahko je to delo v kaficu, varstvo otrok, delo v hotelu.. ravno bom diplomirala iz turisticnih ved, tako da nekaj v tej smeri. Ce ve kdo za kakrsnokoli informacijo, kako je s tem.. bi jo bila zeelo vesela!
Popotnica2225 | Gost | odg. 13.12.2019 @15:41 Prijavi neprimeren komentar
VEm, da je to že stara tema. Moram rečt da nimam pojma kako je z delom v Dubaju edino kar sem slišala od ene, ki je tam delala (Angležinja, da je lahko podn za ženske ker jih ne obravnavajo najboljše. Imela je prijateljico (delali sta skupaj v šolstvu) ki se je zamerila delodajalcu in so jo nehali plačevat, potem pa si ni upala stran. Tam ženske baje niso vredne nič, res moraš paziti.Lahko te brezveze obtožijo kraje, itd. nobenih pravic nimaš... Jaz sem delala za enega Arabca na kratko v Londonu in je skoraj tako kot da delaš za žida, zelo so bili sicer prijazni do mene, na nogah sem pa bila 12h na dan, še za jest nisem imela časa. Res zahtevni delodajalci.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.