Popotniški forum

Delo v Španiji ali Braziliji

Dodan 28.10.19 @10:57:07
El | Gost | odg. 28.10.2019 @10:57 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni vsi skupaj! Ne bom dolgovezila temveč kar prešla k temi. Torej, moj fant in jaz razmišljava o selitvi na tuje, zaenkrat za poskusno eno leto. Predvsem da se odklopiva od vsega in poskusiva kaj novega. Zanima me ali ima kdo od vas izkušnje glede tega v Španiji, lahko pa tudi katera druga država v Evropi, samo da je toplo Druga destinacija je Brazilija (za to navija on). Kakšne so razmere za življenje tam? Izkušnje? Hvalaa! ps. sva pa mlad študentski par, 23 in 26 let.
Ptic1 | Gost | odg. 30.10.2019 @13:21 Prijavi neprimeren komentar
Brazilija je zguba casa za delat, place so prenizke ze za brazilce kaj sele za vaju. Vize ne bosta dobila, torej lahko delata samo na crno. Predvidevam da niti portugalsko ne govorita, v katerem primeru se sanse da dobita delo zmanjsajo na 0 %. Spanija je dosti boljsa varianta, eu ne rabita vize kar obcutno olajsa stvari pri iskanju sluzbe.
Espanola | Gost | odg. 22.11.2019 @21:35 Prijavi neprimeren komentar
V Spaniji je se vedno kriza, se posebej na jugu (tam kjer je najbolj toplo). Na severu Spanije (Bilbao)so boljse zaposlitvene moznosti in tudi znanje nemscine pride prav. Barcelona je draga in tudi veliko konkurence (dosti je tujcev). Ce vaju zanima delo v gostinstvu, potem v sezoni ne bo problem in se posebej tam, kjer je dosti Britancev (Benidorm, Alicante). Priporocam Malto, kjer je tudi veliko sluzb (pa anglescina je uradni jezik) samo najemnine so kar visoke.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.