Popotniški forum

Letalska družba Condor

Dodan 12.11.19 @09:44:16
Simonas | Gost | odg. 12.11.2019 @09:44 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni, za junija naslednje leto želim rezervirati povratno karto in Munchna na Tenerife pri nemškem letalskem prevozniku Condor. Glede na situacijo s Thomas Cook-om me je malo zaskrbelo. Imate mogoče kakšne informacije glede tega? Je rezervacija ter plačilo kart varno? Hvala za odgovore,
Ptic1 | Gost | odg. 12.11.2019 @13:01 Prijavi neprimeren komentar
Bogdaj, jaz sem jih uporabljal kar dosti v preteklosti se posebej na relaciji Aberdeen - Recife. So bili zelo ugodni ker so imeli direkt let iz frankfurta do recifeja, kar mi skrajsalo let za 6 ur. Sedaj se vedno obratujejo ce se ne motim samo so izgleda popolnoma spremenili lete. Na mojem primeru Frankfurt - Recife je sedaj se vedno enako kot prej let do tja direkten, ampak nazaj pa je sedaj popolna polomija in izguba case Recife-Panama-Mexico -Frankfurt 25 ur leta (dva prestopa in dolga cakanja na letaliscih). To je sprememba, ki se jo jaz opazil. Samo jaz bi na tvojem mestu pocakal in ne bi rezerviral karte sedaj za junija drugo leto. Sem pri njih dostikrat kupil karto tri tedne pred odhodom in se cena skoraj ni spremenila, tak da je bilo vseeno ce bi ju kupil tri mesece nazaj.
letel lani z njimi | Gost | odg. 14.11.2019 @15:41 Prijavi neprimeren komentar
Jaz bi sicer raje uporabil kakšno drugo družbo, drugače pa naredi zavarovanje kart - preveri da krije tudi stečaj in podobno.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.