Popotniški forum

Potovanje v las vegas

Dodan 18.02.20 @22:10:14
Blade | Gost | odg. 18.02.2020 @22:10 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni, Zanima me ce kdo razmišlja isto kot jaz da bi odsel pogledat blišč las vegasa. Planiram 10 nočitev od 25.8.2020 do 4.9.2020. Namestitev bi bila na stripu, hotel se ni definiran gledam pa mirage. Okvirne cene hotela so 500 do 600 eur na osebo za 10 nočitev. Letalska karta je med 550 do 600eur z prtljago. Rentan bi bil osebni avto za oglede so pa od 25eur na dan. Ce se kdo najde da bi sel z mano mi naj pise na unknownblade90@gmail.com
sda | Gost | odg. 19.02.2020 @11:15 Prijavi neprimeren komentar
Malo razmisli kaj želiš videti v okolici. 10 nočitev samo za LV in da delaš dnevne izlete res ni smiselno. Najbolj se splača spati v LV med tednom, takrat cene nočitev drastično padejo. LV je super zvečer, ko se ohladi, čez dan je vroče ko pes inimaš samo opcijo shopping centri oz. vse kar je pod streho in klimo. Tako ugotoviš da nimaš veliko za delati (čez dan shopping, kakšen carting, zvečer žur). Meni je LV super, bila sem že 2x (vsakih po 2 oz. 3 nočitve, kar je dovolj za doživetje nočnega utripa) in je super izhodišče da vidiš najlepše naravne lepote ZDA. Jaz bi na tvojem mestu naredila road trip z rentanim avtom in si sproti (ali vnaprej - bo dosti ceneje) rezervirala nočitve na poti. Imaš veliko za pogledati v »okolici«: Valley of Fire State Park Bryce Canyon (Zion je tudi, vendar tu rabiš več časa zaradi pohodov) Page – Antelope Canyon, Horseshoe Bend Monument Valley Grand Canyon (vstop pri Desert View Point in izhod pri Tusayan) Po Route 66 (Williams, Seligman, Hackberry, Kingman) Hoover Dam to so na grobo vse glavne znamenitosti, pa še veliko več je za pogledati.... Npr. prispeš v LV, greš takoj na pot za 1 teden, potem zadnje 3 nočitve pa uživaš v LV! Perfekcija!
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.