Popotniški forum

bolivija in peru

Dodan 25.12.21 @07:05:29
rožle | Gost | odg. 25.12.2021 @07:05 Prijavi neprimeren komentar
Pozdravljeni, planiram bolivijo in peru v oktobru 2022. Torej mi lahko priporočate dobro agencijo ( lahko tudi tujo) ,ker sam ravno ne bi šel..,če je pa kdo ,ki namerava se pa lahko dogovorimo. Agencija Kompas..oskar..to odpade..iščem takšno ,ki se sama po se bi ne hvali preveč oziroma takšno ,ki ti ponudi divjo Bolivijo tisto pristno in tudi peru. Hvala za pomoč
Ime | Gost | odg. 04.01.2022 @13:11 Prijavi neprimeren komentar
Živjo, morda teli : https://www.shappa.si/ Izkušnje strank so večinoma dobre. Drugače sem bil pa sam v Peruju in Boliviji v dvoje in je bilo super potovat, nobenih težav. Deli dežel so kar lepo turistični in hitro najdeš kakšno družbo,... da ti ni dolgčas. Je bilo pa to seveda v predkoronskih časih. Lahko tole malo prečekiraš: https://www.peruhop.com/ so kul avtobusi, ki te peljejo po Peruju (in nekaj malega po Boliviji). Boš sigurno spoznal kakšne popotnike na njemu, če se odločiš za to.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.