Popotniški forum

• Forum
  • Ostalo
  • Ryanair prtljaga - ali se osebna torbica na kolenih pri nizkocenovnem letu že šteje kot prtljaga?

Ryanair prtljaga - ali se osebna torbica na kolenih pri nizkocenovnem letu že šteje kot prtljaga?

Dodan 15.03.23 @22:21:08
Prtljaga_ | Gost | odg. 15.03.2023 @22:21 Prijavi neprimeren komentar
Kmalu potujem z Ryanairom in imam rezervirano najcenejšo karto, "Travel Light", torej brez dodatnih kosov in stroškov prtljage. Piše, da imam lahko eno manjšo torbo, ki gre pod sedež in ima dimenzije 40x20x25cm.A to pomeni, da imam lahko zraven tudi osebno torbico na kolenih poleg izbrane torbe za pod sedež? Ker če bi izbrala npr. večji kufer (in ga primerno doplačala), mi valda pripada tudi manjša torbica, ki jo imam skoz pri sebi na kolenih.. Zanima me, če mi poleg te male torbe za pod sedež pripada tudi osebna torbica, kamor dam tel., pasport, denarnico..? In če ja, koliko je lahko ta velika? To mi nikoli ni bilo jasno...
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.