Avtobusne vozovnice

Potujte ugodno in zanesljivo z IJPP

Vozovnico si lahko naložite na obstoječo ali novo kartico IJPP, kartico Nomago ali združite prevoz in ugodnosti z izkaznico ISIC.
Subvencionirane vozovnice za dijake, študente in udeležence izobraževanj za odrasle

IJPP je projekt integriranega javnega potniškega prometa Ministrstva za okolje, podnebje in energijo. Vozovnica IJPP uporabnikom zagotavlja neomejeno število voženj z avtobusi in vlaki na izbrani relaciji ali po celi Sloveniji. Vozovnico si lahko naložite na obstoječo ali novo kartico IJPP, kartico Nomago ali združite prevoz in ugodnosti z izkaznico ISIC. 

Kombinirana kartica ISIC za prevoze in prihranke
Študentska izkaznica
ISIC
  • Uporaba vseh linij javnega potniškega prometa (medkrajevni avtobusi, vlaki in mestni avtobusi v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru, Celju, Krškem ali Jesenicah)
  • Spletni nakup in podaljševanje vozovnic IJPP
  • Uporaba sistema izposoje koles KolesCE v Celju, Laškem, Žalcu, Polzeli, Zrečah, Slovenskih Konjicah, Štorah in Šentjurju ter sistema Nomago Bikes v Novi Gorici.
  • Letna vozovnica je vezana na koledarsko leto in tako omogoča prevoze po celi Sloveniji tudi med počitnicami.
  • Več kot 200 popustov v Sloveniji
  • Več kot 150.000 ugodnosti in popustov v 130 državah sveta
  • Mednarodno priznana študentska izkaznica
Primerna za vse, ki se ne vozijo brezplačno
Kartica
NOMAGO
  • Uporaba vseh linij javnega potniškega prometa (medkrajevni avtobusi, vlaki in mestni avtobusi v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru, Celju, Krškem in na Jesenicah.)
  • Spletni nakup in podaljševanje vozovnic IJPP
  • Uporaba sistema izposoje koles KolesCE v Celju, Laškem, Žalcu, Polzeli, Zrečah, Slovenskih Konjicah, Štorah in Šentjurju ter sistema Nomago Bikes v Novi Gorici.
Subvencionirane vozovnice

Dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja odraslih ste upravičeni do nakupa subvencioniranih vozovnic, če je vaše prebivališče oddaljeno najmanj 2 km od kraja šolanja. Pogoj za spletni nakup subvencionirane vozovnice je odobrena vloga za izdajo subvencionirane vozovnice v obdobju za katerega želite opraviti nakup. Izbirate lahko med mesečno in letno vozovnico, ki sta na voljo za 25 oz. 200 EUR in veljata po celi Sloveniji.

Več o subvencioniranih vozovnicah preberite tukaj.

Mladost je namenjena študiju in uživanju. S kombinirano izkaznico ISIC imate vse v enem. Prevoze do šole in prostočasnih aktivnosti po celi državi in kopico ugodnosti doma in v tujini, da bo denarnica manj trpela.Brezplačne vozovnice za upokojence, starejše od 65 let, imetnike invalidske evropske kartice in vojne veterane

Brezplačno IJPP vozovnico za območje celotne Slovenije lahko pridobijo osebe, ki niso v delovnem razmerju in spadajo v eno izmed naslednjih skupin: upokojenci, starejši od 65 let, imetniki evropske kartice ugodnosti za invalide ali vojni veterani. Uporabniki lahko rdečo kartico, na katero je naložena vozovnica, pridobijo z izpolnitvijo vloge. Vozovnico morajo enkrat letno podaljšati, kar lahko storijo na mobilnem terminalu na avtobusu.

Več o brezplačnih vozovnicah preberite tukaj.Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.