All we do is travel

Potovanje okoli sveta

Tako potovanje si želi vsakdo, zares izpelje pa ga le peščica srečnežev. Danes ta podvig finančno ni več tako oddaljena želja, saj si ga lahko privošči praktično že vsak. Potovanje okoli sveta lahko traja od dveh mesecev pa tja do enega leta. Potovanje se prilagaja tebi in s pomočjo agencije Nomago Travel je takšno potovanje še bolj prilagojeno tvojim željam in potrebam. Na voljo boš vedno imel našega agenta, ki bo poskrbel za tvojo rezervacijo letov, nepredvidene spremembe poti ali nesporazume, ki bi lahko nastali z letalskimi družbami. Na voljo imaš namreč 24-urno brezplačno telefonsko podporo. Se sliši dovolj mikavno, da raziskuješ dalje? Da, definitivno! Odpri svoje srce in sledi svojim sanjam.

No, pa dovolj besedičenja, preidimo direktno na akcije. Pripravili smo že nekaj super kombinacij. Katera opcija je zate najboljša?

Temperamentni jug je poln lokacij, ki jemljejo dih. Že sproščen sprehod po mestnih ulicah je uglašen z ritmom sambe, salse in argentinskega tanga. To potovanje je primerno tudi za vse, ki bi se radi podali na treking po Patagoniji in se ozrli po čudoviti naravi Čila. Proti koncu pa si boš lahko v živo ogledal slavne lokacije, na katerih je pečat pustil Pablo Escobar. 

Izziv potovanja: ko boš v Kolumbiji, si privošči testiranje različnih kav, odkrij razlike v okusih in postani mojster v pripravi tega opojnega napitka.  


Mikajo te mesta, njihove zgodbe in skrivnosti. Rad sediš v trendi kavarnah in se sladkaš s tradicionalno sladico ter ob tem opazuješ mimoidoče, ki hitijo po dnevnih obveznostih. Uživaš ob spoznavanju zgodovine, kulture in si rad privoščiš spominek z bolšjega trga. Vsako pravo mesto ima mestni park, kamor se zatečeš, če se (le za hip!) naveličaš vrveža urbane džungle. 

Izziv potovanja: na vsaki postojanki naredi seflie pred največjo mestno znamenitostjo in si po vrnitvi domov oblikuj kolaž spominov, ujetih na fotografije. 

*pri večini letov je v ceno vključena le ročna prtljaga. A brez skrbi, zagotovo boš v manjši nahrbtnik lahko spakiraj najnujnejše. Težki kovčki samo otežujejo premike in raziskovanje. ;)Sanjaš o potovanju, ki bo združilo tvoji veliki ljubezni – zanimiva mesta in čarobno naravo? Začneš na Tajvanu v povsem drugi kulturi in nato poletiš v Avstralijo. Spoznal boš Melbourne in Sydney, mesti, ki sta po pripovedovanju popotnikov pravi kozmopolitanski koktajl z odlično arhitekturo. Po raziskovanju dveh velemest bo čas za iskanje smisla življenja na čudoviti plaži otoka Fidži. Za konec pa mogoče še najboljši del tega potovanja – sanjska Nova Zelandija! 

Izziv potovanja: na začetku potovanja se nauči deskanja in v nadaljevanju preizkusi avstralske in novozelandske valove.   


Če te mikajo čari svetovnih metropol in bi rad na lastni koži preizkusil utrip živahnega Bangkoka, ležernega Sydneyja in zvezdniškega Los Angelesa, potem je paket City Hopper pravi zate. Eno potovanje, število dni po tvoji izbiri in 6 mest, ki samo čakajo na to, da jih spoznaš. Pri nas ti poleg letalske karte uredimo tudi prenočišča in aktivnosti za vsako destinacijo, tako da bo potovanje karseda udobno in sproščeno. Torej … kdaj odrineš?

Izziv potovanja: Ko boš v Aucklandu, obišči lokacije snemanja Gospodarja prstanov. Mogoče najdeš tam kaj posebnega! 


Te lahko prepričamo v enega … quickieja? ;) Mislimo seveda na hiter potovalni podvig. Od ravno prav orientalskega Istanbula do sončnega San Francisca, pa naprej do živahnega Honoluluja in za konec do visokotehnološkega Seula. Seveda si lahko pot okoli sveta ustrezno podaljšaš in si v vsaki državi ogledaš še kaj več – mi smo vedno tu zate, da ti priporočimo še kakšno dodatno zanimivost in aktivnost.

Izziv potovanja: Vsa mesta v tem potovanju gostijo svoje maratone – udeleži se vsaj enega od njih. OK OK, lahko tudi kot navijač. ;)


Veseli bomo tvojih vprašanj in mnenj na naš e-naslov travel@nomago.si. Lahko nas seveda tudi pokličeš na 080 47 42 ali se oglasiš v naši ljubljanski poslovalnici na Ajdovščini v Ljubljani.

Oddaj povpraševanje

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.