Zanesljivo, varno, prijazno. Nomago.

Na nas se lahko zanesete - skrbno in varno vas bomo pripeljali do želene destinacije.

Vaša pot, naša skrb

Odločite se za najem prevoza pri Nomagu in doživite več kot le potovanje. Udobje je pri nas na prvem mestu, vsak del vaše poti pa bo prav posebno doživetje. Poskrbimo za prevoze na potovanja in izlete za poslovne in fizične uporabnike ter prevoz otrok na dogodke in ekskurzije. Smo uradni prevoznik športnikov in športnih klubov na priprave in tekmovanja, izvajamo pa tudi prevoze na kulturne ali glasbene dogodke skupin na potovanja.

Najem avtobusa

Najemite avtobus in poskrbite za udobno in zanesljivo vožnjo na vaš dogodek! Sodobni in urejeni avtobusi, ki ustrezajo sodobnim okoljskim in varnostnim standardom. Ne glede na velikost in zahteve skupine imamo vozilo, ki bo ustrezala vašim potrebam. Enostavna in hitra rezervacija.

Kombi prevozi

Za vse manjše skupine, ki potujejo zasebno ali poslovno, so na voljo 7/8-sedežna kombi vozila visokega standarda, ki zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo.  Enostavna in hitra rezervacija v sistemu Nomago.

VIP transferji

Če potrebujete vrhunsko storitev na najvišji ravni, vam lahko ponudimo prevoze z osebnimi in kombi vozili najvišjega standarda, ki zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo. Pišite nam za ponudbo.


Nomago je največji slovenski organizator potovanj


Zagotavljamo visok standard storitev, kar nas postavlja v ospredje storitev prevoznega sektorja. S pomočjo naprednega on-line rezervacijskega sistema Nomago Charter omogočamo strankam preprosto in učinkovito rezervacijo prevoza. Naša konkurenčna cena in ugodni, vnaprej dogovorjeni plačilni pogoji, dodatno olajšajo potovanje, obenem pa skupaj z ostalo ponudbo omogočamo celovite turistične storitve. S predanimi zaposlenimi ter mrežo partnerjev po svetu smo postali sinonim za zanesljivo, kakovostno in trajnostno storitev prevozov v Sloveniji in izven nje! 

Nomago v številkah

Več kot 2 milijona zadovoljnih potnikov letno

Doživite zanesljivost in udobje z našimi prevozi, ki so pritegnili več kot 2 milijona potnikov letno. Ponosni smo na svojo odlično storitev, ki nas postavlja v vrh ponudnikov prevoza.

Nomago v številkah

Več kot 350 standardnih vozil za najem

Razpolagamo z bogato floto več kot 350 standardnih vozil, ki zagotavljajo raznovrstne možnosti za vsakršen prevoz. Ne glede na vaše potrebe, imamo pravo vozilo za vas.

Nomago v številkah

Več kot 120 visokokakovostnih avtobusov

Naša flota vključuje več kot 120 visokokakovostnih avtobusov, ki združujejo vrhunsko udobje, varnost in stil. Potovanje z nami bo brezhibno in udobno.

Nomago v številkah

Več kot 15 luksuznih kombijev in vozil

Pridobite vip izkušnjo z našimi 15 luksuznimi kombiji in vozili, ki so na voljo za najem. Bodisi za poslovne priložnosti ali razkošne prevoze, poskrbimo za vaše udobje in prestiž.

Nomago v številkah

25 različnih točk v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji 

S 25 različnimi točkami v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji smo vedno blizu, da vam zagotovimo zanesljive prevoze. Naša prisotnost na teh lokacijah pomeni, da smo lahko vaša prva izbira za prevoze na različne destinacije.

Sledimo evropskim standardom varovanja okolja

Certifikat ISO 14001

Že deveto leto zapored smo prejeli certifikat ISO 14001, ki je mednarodni standard za sisteme okoljskega ravnanja za podjetja, ki nenehno prispevajo k minimalnemu vplivu na okolje.

Global Passenger Network

Smo del skupine mednarodnih podjetij za najem avtobusov, ki nudijo varne in kakovostne najeme avtobusov in minibusov po celem svetu.

Avtobusi z najvišjo stopnjo EURO motorjev

Vedno kupujemo avtobuse z najvišjo stopnjo EURO motorjev, ki zmanjšujejo onesnaževanje okolja. Na večini naših vozil že uporabljamo napredne telematske rešitve z dodatno vgrajenimi senzorji za optimizacijo poti, varčnejšo vožnjo z manj izpusti in za večjo varnost ter prijetnejšo vožnjo naših potnikov.   

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na