Teambuilding: zadovoljni zaposleni, zadovoljne stranke


Delo je ogromen del našega življenja in pomembno je delati v okolju, v katerem se dobro počutiš, se s kolegi ujameš in razumeš. Že ptički na vejah čivkajo, da so ključ do zadovoljnih strank zadovoljni zaposleni, saj počutje zaposlenih vpliva na njihovo komunikacijo s strankami.  

Tisto, kar zaposlene med seboj zares poveže, so skupne aktivnosti in dobra hrana. Na napetosti lahko za trenutek pozabiš in se sprostiš med kolesarjenjem po podzemlju Pece, ščepec adrenalina dodaš v vožnji z gokarti v Prekmurju, kjer dih jemajočih razgledov ne manjka, na Primorskem spoznavaš tartufe in vino, ali pa supaš po reki v prestolnici in na kulinaričnem sprehodu odkrivaš ljubljanske skrite lokale, kamor se boš zagotovo še vrnil. Pri izbiri dogodivščine pa si zapomni – posebnejša, kot je, dlje časa bo ostala v spominu.  
Kljub temu da ob koncu srednje šole komaj čakaš, da lahko začneš potovati sam in ves potek dogodivščine organiziraš sam, tako, da ti je pisan na kožo, imajo izleti v večji skupini poseben čar. So krasen odmik od vsakdana, v katerem se na tvojih ramenih kopiči odgovornost, saj se pustiš odpeljati na izlet in tudi organizacijske skrbi prepustiš drugim. Če se ekipa, ki se odpravi novim dogodivščinam naproti, med seboj pozna in profesionalno sodeluje, je vse skupaj samo še bolj zabavno. Spominov s sodelavci ne moremo ustvariti, če zgolj tu in tam kakšno rečemo na delovnem mestu in med malico pokramljamo ob kavi. Pristne vezi utrjujemo s skupnimi dogodivščinami, na takšnem izletu pa boš zagotovo ustvaril spomine, ki se jim boste s sodelavci še dolgo smejali ali pa vam bodo, ko boste pomislili nanje, ogreli srce.  


Supaj in odkrij ljubljanske skrite kulinarične bisere 

Supanje je v zadnjih letih izjemno priljubljena aktivnost, saj združuje šport in zabavo, pri tem pa zahteva ravno pravšnjo količino spretnosti, da osnove zelo hitro lahko usvoji vsak. Ljubljana je zaenkrat edina evropska prestolnica, v kateri si lahko središče mesta ogledaš kar s supa. Takšen izlet po Ljubljanici krasno prikaže slovensko povezanost z naravo, saj v enem trenutku veslaš pod Tromostovjem, v drugem pa te že obdajajo drevesa in zelenice. Supanje je za teambuildinge izjemno primerno tudi zato, ker privabi še tiste, ki običajno niso preveč aktivni, športni navdušenci pa lahko stoječe lovljenje ravnotežja popestrijo s štafeto ali podobnimi izzivi.  

Združi aktivnost s kulinariko in dobiš popoln dan. Kulinarični sprehodi so kot večhodni meniji, s to razliko, da natakarji ne menjajo krožnikov pred tabo, ampak najboljše od vsakega lokala pod vodstvom kulinaričnih poznavalcev poiščeš ti.  
Velikost skupine: 2‒6 (po predhodnem dogovoru lahko tudi več) 

Primeren čas za izvedbo: junij‒september 

Trajanje: 7‒8 ur 

Fizična zahtevnost: Potrebno znanje plavanja. Za neplavalce je možno organizirati druge aktivnosti v Ljubljani. 

Prevoz: Možna organizacija prevoza do lokacije.

Za ponudbo pokličite na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si


Velenjski piknik ob jezeru in polo na supu  

Supaš lahko tudi na Velenjskem jezeru, kjer boš s sodelavci užival na urejenem travnatem prostoru, ki je namenjen samo vaši družbi, znotraj kampa. To je odlična lokacija za tiste, ki želijo v supanju najti dodaten izziv, saj je na voljo tudi sup polo igrišče. Ker gre za prostor v bližini dreves, se lahko s kolegi preizkusite tudi v hoji po vrvi, napeti med drevesoma, t. i.  »slackline«. Supanje je krasna aktivnost za teambuilding, ker bodo nepričakovani padci zagotovo zabavni spomini, hkrati pa, hec na stran, s supanjem razvijaš motorične spretnosti in krepiš mišice, ki jih moraš aktivirati, da se obdržiš nad gladino.  


 


Velikost skupine: 5‒15 (po predhodnem dogovoru lahko tudi več) 

Primeren čas za izvedbo: junij‒avgust 

Trajanje: 7 ur 

Fizična zahtevnost: Potrebno znanje plavanja. Za neplavalce je veliko prostora za igranje odbojke in prostor za uživanje na plaži. 

Prevoz: Možna organizacija prevoza do lokacije. 

Za ponudbo pokličite na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si.


Kolesarjenje pod Peco 

Če tebi in kolegom vodni športi ne dišijo preveč, je za vas prava izbira kolesarjenje po podzemlju Pece. Tudi tukaj ni treba biti v skrbeh zaradi različne telesne pripravljenosti posameznikov, saj je aktivnost prilagojena osebam z različnimi zmožnostmi, fokus pa je na aktivnem doživetju in zabavi. Včasih so po rovih v gori vozili rudarski vlaki, zato med avanturističnim kolesarjenjem s svetilko na glavi spoznaš tudi rudarsko zgodovino. Višinska razlika, ki jo na poti premagaš, je le 15 metrov, a ker teren, po katerem potuješ, ni najbolj raven, pot ni povsem enostavna. Hrana, ki si jo privoščiš po dogodivščini, je lokalnega izvora in posebej slastna, saj ponudniki skrbijo za najboljše specialitete, s katerimi se po kolesarjenju lahko okrepčajo udeleženci.  

 


Velikost skupine: 2‒40 (po predhodnem dogovoru lahko tudi več) 

Primeren čas za izvedbo: celo leto  

Trajanje: 6 ur 

Fizična zahtevnost: Potrebno znanje vožnje kolesa. Možen je tudi ogled rudnika peš in z vlakom.  

Prevoz: Možna organizacija prevoza do lokacije. 

Za ponudbo pokličite na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si.


Primorski lov na tartufe  

Ekipa se zares poveže, ko ima skupen cilj. Preizkusite se v iskanju tartufov in tekmujte, kdo jih bo našel več. Da bo kulinarično doživetje popolno, dogajanje v največji vinski kleti na Krasu popestri »degustacija na slepo«, pri čemer smeha zagotovo ne bo manjkalo. Ob ogledu vinskih kleti in degustacijah, ki so obvezen del takšnega izleta, izveš tudi marsikaj o tem, kje nastaja teran, in si pobližje ogledaš hrastove sode; poseben pečat pa dogodku da dejstvo, da gre za večstoletno vinarsko dediščino.  


 

Velikost skupine: 6‒40 (po predhodnem dogovoru lahko tudi več) 

Primeren čas za izvedbo: junij‒oktober 

Trajanje: 6 ur 

Fizična zahtevnost: Lahka 

Prevoz: Možna organizacija prevoza do lokacije. 

Za ponudbo pokličite na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si.


Adrenalin, kulinarika in razgledi v Prekmurju 

Teambuilding v Prekmurju je popolna mešanica adrenalina, kulinaričnih užitkov in lepih razgledov. S sodelavci zdravo tekmovalnost spodbudite z vožnjo z gokarti, nato pa se iz sedanjosti za nekaj trenutkov preselite v preteklost in obiščete mlin na Muri. V Prekmurju seveda ne sme manjkati prekmurska gibanica, tisto, česar ne smete zamuditi, pa je tudi razgled z najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji Vinariuma, od koder se odpre pogled na številne griče, posejane z vinsko trto.  Velikost skupine: 4+  

Primeren čas za izvedbo: maj‒oktober 

Trajanje: 8 ur 

Fizična zahtevnost: Lahka 

Prevoz: Možna organizacija prevoza do lokacije. 

Za ponudbo pokličite na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si.
Teambuilding po meri 

Če se želite na teambuilding s sodelavci odpraviti kam drugam ali če imate že izbrano kakšno drugo dejavnost, v kateri se želite preizkusiti, lahko ponudbo pripravimo povsem po vaših željah. Pokličite nas na 01 439 16 94 ali pišite na teambuilding@nomago.si in nam zaupajte svoje ideje.  


Britanski raziskovalci so pred štirimi leti opravili raziskavo, ki je pokazala, da neugodne delovne razmere zdravju škodijo vsaj toliko kot kajenje. Ker slabo počutje zaposlenih vpliva tudi na poslovne rezultate podjetja, je treba za zadovoljstvo zaposlenih skrbeti načrtno. Pripeljite svoj kolektiv v naravo, kjer se boste sprostili in ustvarili spomine, ki se jim boste smejali še leta. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 439 16 94 ali nam pišite na e-naslov teambuilding@nomago.si.  

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.