Naši vozniki

Prijazni vozniki, ki te varno in pravočasno pripeljejo na cilj


 Naši vozniki so mnogokrat prvi stik potnika s podjetjem Nomago. Prizadevamo si, da se tvoja pot z nami začne s prijaznim pozdravom voznika, se nadaljuje v udobnem sedežu in konča s pravočasnim prihodom do želenega postajališča. V podjetju Nomago ste potniki na prvem mestu in prizadevamo si, da te do končne postaje pripeljemo varno. Vabimo te, da na pot prideš z nami. 

Želimo si, da se potniki med vožnjo počutite kar se da dobro  

Naši vozniki svoje delo opravljajo profesionalno. Zavedajo se, da lahko pomembno vplivajo na dobro počutje svojih potnikov. Zato skrbno pazijo za urejenost in čistost avtobusa ter lastne uniforme. Pozorno spremljajo dogajanje na cesti in potnike na avtobusu ter postajah. Če na avtobus čakaš s prtljago, bo voznik pristopil do tebe in prtljago naložil v prostor za shranjevanje na avtobusu. Če pri vstopu ali izstopu potrebuješ pomoč, pa na to opozori voznika, z veseljem ti bo pomagal.

Odgovornost voznika do potnikov

Vsak voznik se dobro zaveda svoje odgovornosti do oseb, ki se nahajajo na avtobusu. Zato so njegove misli in oči usmerjene na cesto, njegova največja skrb je vedno varnost potnikov. Vožnjo smiselno prilagaja razmeram na cesti in budno spremlja ostale udeležence v prometu. Skrbno mora upoštevati načela varne vožnje ter spoštovati vse zakonske in prometne predpise. Primerno ustavljajo na avtobusnih postajah ali temu namenjenih delih ceste in spoštujejo druge udeležence v prometu. Po nekaterih poteh se vozniki vozijo vsakodnevno, zato jih dobro poznajo. Po drugih pa svoje potnike zapeljejo izjemoma, zato si pri izbiri prave ceste pomagajo z navigacijsko opremo. Vse za varen in pravočasen prihod na cilj.

Še preden se voznik usede na avtobus in se zapelje do prve postaje, se mora prepričati, da je vozilo ustrezno pripravljeno na vožnjo. Zavedamo namreč se, da vsak dodaten postanek potnike postavlja v neprijetno situacijo, ki nenačrtovano podaljša čas potovanja. A včasih se nepričakovani okvari vozila preprosto ne da ubežati, zato je vsak voznik naučen, kako ravnati ob takem neljubem dogodku.

Vozniki morajo ob vožnji upoštevati tudi obvezne postanke, da si lahko odpočijejo in razvedrijo svoje misli.

Odgovornost potnikov do sebe in drugih oseb na avtobusu

Da bo vožnja z nami prijetna za vse, je del odgovornosti tudi na vas, naših potnikih. Pomembno je, da si v primeru, ko avtobusni sedež to dopušča, vedno pripneš varnostni pas. Na avtobus ni dovoljeno vnašati nobenih nevarnih snovi ali predmetov in zakonsko prepovedanih substanc. Če potnik nima veljavne vozovnice ali če ogroža varnost sebe in drugih oseb na avtobusu, mora voznik zavrniti njegov vstop na avtobus.

voznik-avtobusa

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.