Oglaševanje

NAJ VAŠE SPOROČILO PREVAŽA NOMAGO AVTOBUS

Avtobus kot oglaševalski medij

Priljubljenost in uporaba avtobusa kot prevoznega sredstva bo v prihodnosti zagotovo deležna pomembne rasti. Zaradi svoje velikosti in mobilne narave oglasna sporočila na avtobusih učinkovito dopolnjujejo prav vse tržno – komunikacijske aktivnosti. Z njim lahko gradite tako prepoznavnost znamke kot tudi izvajate produktno usmerjeno oglaševanje. Izjemno dobro nagovarja mobilno populacijo, zlasti mlade in delovno aktivno prebivalstvo ter starejše.

Ciljno doseganje potrošnikov in lokalizacija ponudbe

Kot mobilna oglasna deska avtobus ne zahteva dodatnih posegov v okolje. Letno v skupini Nomago prevozimo preko 10 milijonov km. To pomeni, da nas v enakem obdobju opazi več nekaj 10 milijonov voznikov! Zagotavljamo izjemen doseg in frekvenco zakupljenega oglasnega prostora.

Ujemite ugoden časovni trenutek kontakta s potrošniki

Omogočamo zunanje oglaševanje na avtobusih mestnega potniškega prometa, ki učinkovito ujame mestno okolje z vsakdanjim mestnim vrvežem. Avtobusi so tesno vpleteni v vsakdanji del življenja prebivalcev. Zunanje oglaševanje z zakupom oglasnega prostora na avtobusih (kljub porastu digitalnega) ohranja mesto odličnega pospeševalca prodaje kot tudi njeno podporo ter si zasluženo nadeva naziv močno opaznega medija z dobrim dosegom.

Izkoristite oglasni prostor v notranjosti avtobusa

Vsak potnik preživi v povprečju dnevno v avtobusu več kot 30 minut. Zato je zagotovo prednost oglaševanja v notranjosti avtobusov dolga časovna izpostavljenost potnikov oglasu. Oglasi v notranjosti avtobusa so zato primerni za daljša sporočila, ki potnike zamotijo ter vzbudijo njegovo pozornost v vsakodnevni rutinski vožnji. Izvedemo deljenje oz. spoznavanje vašega produkta na avtobusih (»sampling«), deljenje letakov v mestnih avtobusih ali v nosilcih za kataloge, letake, na oglasnih panojih in na plakatih za voznikovim sedežem.

Spoznajte prednost oglaševanja na avtobusnih postajah

Velika večina potnikov pride na avtobusne postaje tudi po 5 in več minut prej, zato je prva prednost oglaševanja na avtobusih in postajališčih vsekakor v dolgoročni prisotnosti reklamnega sporočila. Ne zanemarimo velike frekvence potnikov ter možnost lokalizacije oglasnega sporočila na kar 20 avtobusnih postajah po celotni Sloveniji.

Pri nas lahko zakupite oglasni prostor na in v avtobusih mestnega in primestnega prometa ter na vseh avtobusnih postajah in postajališčih. Zunanjost avtobusa je privlačna predvsem zaradi svoje velikosti in mobilnosti, poleg tega pa omogoča raznolike kreativne rešitve, ki polepšajo avtobuse in popestrijo mesta.

Posebne oblike oglaševanja za posebne dogodke ali blagovne znamke

Poskrbimo za brandirano vozilo za čas vašega najema za prevoze ali izvedemo dogodek na samem avtobusu. Pomagamo poskrbeti za oglaševanje z zgodbo z upoštevanjem vaše blagovne znamke.


Cenik reklamnih storitev na avtobusih, ki vključuje zakup zunanjih površin avtobusa, najem plakatnih mest in namestitev obešank, najdete tukaj. 

Za več informacij in pripravo ponudbe nam pišite na oglasevanje@nomago.si in s skupnimi močmi bomo našli optimalno rešitev v skladu z vašimi željami in potrebami.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.