Prodaja vozovnic IJPP za študente

Študijsko leto je tik pred vrati in s tem tudi priprave na novo študijsko leto. K temu spada tudi nakup subvencioniranih vozovnic za integrirani javni potniški promet ali povedano drugače – za pot od doma do fakultete in nazaj.

Študenti boste vozovnice lahko uredili od ponedeljka, 21. 9. 2020, dalje. Vozovnico IJPP lahko kupiš prek spleta ali na naših prodajnih mestih. Vlogo lahko oddaš še pred začetkom prodaje vozovnic. Prek spleta je po novem možno izkoristiti tudi dobroimetje oziroma neizkoriščeno vrednost terminskih vozovnic iz lanskega šolskega leta, ko so bile izobraževalne ustanove več mesecev zaprte, javni potniški promet pa zaustavljen. Preberi si več o možnostih unovčenja dobroimetja v sistemu IJPP.

Cene subvencioniranih vozovnic v študijskem letu 2020/2021 ostajajo enake kot v preteklem študijskem letu. Seznam s cenami najdeš v tej novici.

Za študente smo pripravili prav posebno ponudbo – da kartice Nomago ne boš koristil samo za prevoz, si priskrbi mednarodno študentsko izkaznico ISIC, ki ponuja super dodatne ugodnosti in popuste – zagotoviš si lahko prihranek pri smučarskih kartah, muzejih, hostlih, obiskih restavracij, prevozih na letališče, potovanjih in še pri marsičem.

Študenti lahko na podlagi vloge za tekoče študijsko leto za september kupijo subvencionirano mesečno vozovnico za 10 voženj.

Če imaš kakršno koli vprašanje ali potrebuješ dodatne informacije, si lahko več prebereš na spletni strani nomago.si/ijpp, nas pokličeš na brezplačno telefonsko številko 01 431 77 00 ali pišeš na ijpp@nomago.si. Z veseljem ti bomo pomagali pri urejanju tvoje vozovnice IJPP!

 

Prodajna mesta:

Seznam naših prodajnih mest in delovnih časov najdeš na tej povezavi: https://www.nomago.si/poslovalnice

V naših potovalnih agencijah v Ljubljani in Novi Gorici nakup vozovnic IJPP ni mogoč.

 

Uradna izjava Ministrstva za infrastrukturo RS o začetku sprejema vlog inprodaji subvencioniranih vozovnic 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.