Ponovno vozimo po rednem voznem redu

Obveščamo vas, da od 24. aprila 2021 do vključno 2. maja 2021 vozimo po počitniškem voznem redu skladno z objavljenim voznim redom. Od vključno 3. maja 2021 naprej vozimo po rednem (splošnem) voznem redu.

Delovni čas blagajn na avtobusnih postajah Nomaga v tem času ostaja nespremenjen in je objavljen na tej povezavi. Mestni promet Nomago se izvaja po rednem voznem redu. Izvajajo se tudi občasni (najem prevoza z voznikom), Shuttle do Brnika ter delavski prevozi, naročeni s strani podjetij za svoje zaposlene. 

Potnikom pa priporočamo, da si vozovnico zagotovite še pred vstopom na avtobus z nakupom prek spleta ali mobilne aplikacije (Google Play ali App Store, kjer poiščete aplikacijo pod imenom Nomago). Žal pa rezervacija sedeža ni mogoča, saj v javnem potniškem prometu ne smemo opravljati rezervacij.

Obveščamo vas tudi, da je Ministrstvo za Infrastrukturo v odloku sporočilo, da se upravičencem do subvencioniranega prevoza (dijaki in študenti) podaljša veljavnost kupljenih subvencioniranih mesečnih vozovnic za marec do konca aprila 2021. 


Za ustrezen in dovoljen prehod med posameznimi občinami oziroma regijami in med veljavo policijske ure med 22. in 5. uro, vas pozivamo, da poskrbite za ustrezna dovoljenja in dokazila ter spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja COVID-19. Ob tem še enkrat poudarjamo, da je varnost potnikov in zaposlenih tudi v Nomagu vedno na prvem mestu.

O vseh spremembah in preostalih potrebnih informacijah vas bomo redno obveščali na naši spletni strani ter ostalih javnih komunikacijskih kanalih. 

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.