Ponovna vzpostavitev javnega potniškega prometa

Od vključno 26. januarja 2021 do nadaljnjega vozimo ponovno po rednem voznem redu, skladno z objavljenim voznim redom. Ne izvajajo se posamezni prevozi objavljeni na tej povezavi. 

Sporočamo vam tudi, da tudi mestni promet Nomago do vključno 25. januarja 2021 izvajamo po voznem redu, skladno z objavljenim voznim redomCELEBUSA, ki je začel ponovno obratovati 21. decembra 2020, vozi od ponedeljka do petka, po veljavnem voznem redu, ob sobotah in nedeljah pa CELEBUS ne bo obratoval. Izvajajo se tudi delavski prevozi, naročeni s strani podjetij za svoje zaposlene, občasni ter shuttle prevozi potnikov na območju Republike Slovenije. Priporočamo vam, da si vozovnico zagotovite še pred vstopom na avtobus z nakupom prek spleta ali mobilne aplikacije (Google Play ali App Store, kjer poiščete aplikacijo Nomago).

Potnikom, ki so imeli oziroma imajo veljavne terminske vozovnice v času veljavnosti Odloka, se je veljavnost vozovnic podaljšala na načine, kot so opisani v sklepu, ki ga je pripravilo in sprejelo Ministrstvo za infrastrukturo Republike Slovenije. Več informacij je na voljo na tej povezavi.

Zaradi varovanja vašega zdravja, zdravja sopotnikov in naših voznikov vas prosimo, da vozovnice kupite prek naše spletne strani ali mobilne aplikacije in da se držite navodil za preprečevanje širjenja COVID-19.

Za ustrezen in dovoljen prehod med posameznimi občinami oziroma regijami in med veljavo policijske ure med 21. in 6. uro, vas pozivamo, da poskrbite za ustrezna dovoljenja in dokazila ter spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja COVID-19. Ob tem še enkrat poudarjamo, da je varnost potnikov in zaposlenih tudi za Nomago vedno na prvem mestu.

O vseh spremembah in preostalih potrebnih informacijah vas bomo redno obveščali na naši spletni strani ter ostalih javnih komunikacijskih kanalih. 

Se vidimo na avtobusu!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.