Kleparsko ličarske storitve

Odpravimo vse vdolbine in praske

Ko tvoje vozilo potrebuje nekaj »lepotnih« izboljšav, ga pripelji k nam. Izvajamo kakovostne ličarske in kleparske storitve, po katerih bo vozilo skoraj kot novo!

Ličenje vozil

Potrudimo se odstraniti vse poškodbe v laku, odrgnine, »izbrišemo« vse praske, ki bi se jih rad rešil, opravimo poliranje in podobno. Natanko bomo zadeli pravi odtenek vozila, saj mešanje barv izvajamo v lastni mešalnici. Ličenje vozil izvajamo z barvami na vodni osnovi, nanos barve (brizganje) pa izvajamo v sušilni komori. S tem je čas sušenja krajši, kakovost zaključnega sloja pa boljša.


Popravilo poškodovanih vozil – kleparstvo

V naši kleparski delavnici izvajamo popravila poškodovanih vozil ali poskrbimo za obnovo obrabljenih. Avtobuse in druga vozila prenovimo celostno, saj obnovimo rešetke, zamenjamo pod, stenske in stropne obloge, sedeže ponovno tapetniško obložimo itn. Zamenjamo ali popravimo lahko tudi poškodovana stekla na avtobusih oziroma tovornjakih.


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.