Uprava

Mag. Sandi Brataševec
glavni izvršni direktor
Sandi je v Nomagu odgovoren za izvajanje kratkoročnih in dolgoročnih poslovnih ciljev, načrtovanje in usklajevanje poslovne strategije s ključnimi deležniki v podjetju in grajenje ter vzdrževanje odnosov s poslovnimi partnerji. Ima več kot 20 let izkušenj na področju prevozov in turističnih storitev, večinoma na vodstvenih funkcijah, kjer je bil odgovoren za poslovno načrtovanje, vodenje procesov in nastop znamk na trgu.

"Le podjetja, ki so zgrajena na trajnostnih vrednotah, preživijo v družbi nenehnih sprememb. Njihova vrednost temelji na izjemnih zaposlenih, rastejo pa zaradi tega, ker vedo, kdo so in kam grejo."
Marjan Beltram
izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti
Marjan je v Nomagu odgovoren za področje turizma, storitev mobilnosti in digitalizacijo procesov in storitev. Za petletno mandatno obdobje člana uprave je bil imenovan 1. februarja 2018. Ima 18 let izkušenj v industriji potovanj in letalskih prevozov, predvsem na področjih informatike, novih investicij, ustvarjanja in uvedbe novih produktov, digitalizacije ter financ.

"Ko delaš z odlično ekipo, ki je prilagodljiva in samostojna, si lahko privoščiš svobodo za ustvarjanje in doseganje uspehov."
Miha Tavčar
izvršni direktor za finance
Miha je v Nomagu odgovoren za področje financ, računovodstva, kontrolinga in razvoj informacijske tehnologije. Ima več kot 14 let izkušenj na področju finančnih storitev, s poudarkom na finančnem in strateškem načrtovanju, prevzemih podjetjih, prestrukturiranju in upravljanju podjetij tako v Sloveniji kot v širši regiji.

"Najnovejše informacije in sodobne tehnologije moramo podjetja izkoristiti zato, da ustvarjamo, gradimo, nadgrajujemo in optimiziramo kakovostne storitve ter dosledno in sistematično izboljšujemo svoje poslovanje. Še vedno pa so ljudje ključni gradniki uspešnosti podjetja."
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.