Nomago InterCity pripeljal v MOVEMBER

Letos se tudi Nomago pridružuje akciji MOVEMBER. Ker avtobusom brki (še) ne morejo zrasti, smo se odločili, da znižamo cene vozovnic na mednarodnih linijah Nomago InterCity, s katerimi Slovenijo povezujemo s hrvaškimi, italijanskimi, nemškimi, avstrijskimi, madžarskimi in slovaškimi mesti. 


Potniki si lahko s kodo MOVEMBER na spletni strani https://intercity.nomago.si/ vozovnice z 20-odstotnim popustom zagotovijo do 10. novembra, akcija pa velja za nakupe vozovnic na vseh linijah Nomago InterCity. Več informacij o MOVEMBER akciji je objavljenih na spletni strani https://intercity.nomago.si/movember, akcija pa velja za odhode do vključno 10. decembra.


Vsi avtobusu na mednarodnih linijah Nomago InterCity izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, opremljeni pa so z najnovejšo tehnologijo, kar potnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov prevoz. Potnikom na Nomago InterCity so na razpolago brezplačna wi-fi povezava, električne vtičnice, USB vtičnice in udobni sedeži. Potniki si ob nakupu vozovnice lahko sami izberejo tudi želene sedeže, prevoz prtljage pa je brezplačen. Poleg vozovnice v ekonomskem razredu lahko potniki rezervirajo tudi vozovnice v premium razredu z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice v razredu za skupine, kjer imajo tudi svoj kotiček z mizo za druženje.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.