Zanesljivo, varno, prijazno.
Nomago.


Osnovni fokus predane in izkušene ekipe Nomago je zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje pri najemu avtobusnih in osebnih prevozov. Naše prevozne storitve se začnejo in končajo na pragu, pa naj bo na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu ali v letovišču. So varne in udobne ter sledijo sodobnim trajnostnim trendom. V svojo floto vključujemo vozila z minimalnim vplivom na okolje, izpolnjujemo ISO standard za varovanje okolja ter postopno uvajamo hibridna in električna vozila. S fleksibilnostjo in odzivnostjo, z osebnim skrbnikom in 24-urno dežurno službo nudimo storitve najvišje kakovosti. Sodelujemo s turističnimi agencijami iz Slovenije in tujine, športnimi klubi in zvezami, slovenskimi podjetji ter organizatorji športnih, kongresnih, kulturnih in drugih dogodkov. S svojo floto lahko pokrivamo tudi dogodke največjih razsežnosti in na najvišji ravni.

Za vzpostavitev učinkovite in uporabniku prijazne celostne storitvene izkušnje smo razvili lastno in edinstveno rezervacijsko platformo Nomago Charter, ki omogoča tako naročnikom kot tudi prevoznikom hiter in enostaven dostop do vseh informacij, ki jih potrebujejo. Je sodobno zasnovana in sledi našemu strateškemu cilju po digitalizaciji in modernizaciji poslovanja podjetja kot celote.

Ob najemu prevoza v Nomagu imate na voljo več kot 700 vozil, več kot 800 voznikov in zanesljivo podporo naročnikom. Zaupanje, da boste prišli na cilj varno, pravočasno in udobno, je neprecenljivo. Za to poskrbijo naši prijazni, strokovno usposobljeni vozniki ter sodoben in redno vzdrževan vozni park. Dosledno upoštevamo vse predpise o varnosti v cestnem prometu ter evropsko uredbo 561/2006.

Pod Nomagovo streho so se združila podjetja, ki imajo skupaj več kot 150 let izkušenj s prevozi in natanko vedo, kako pomembno je vedno imeti rešitev za vse težave. Prevoze izvajamo skladno z veljavno prometno, delovno in davčno zakonodajo, potniki in vozila pa so zavarovani.

Prizadevamo si, da so potovanja, izleti in vožnje z Nomagom za vas dolgi ali kratki počitki med hitenjem v vašem vsakdanu. Vsi v Nomagu skrbimo, da je vaše počutje ob naših storitvah brez izjeme odlično.

Pridi z nami!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.