28.12.2023

5 razlogov, zakaj je Nomago Shuttle najboljša izbira!

Vsi, ki ste kadarkoli v lastni režiji načrtovali nekajdnevni oddih z letalom – vi zelo dobro veste, koliko stvari je potrebno postoriti pred potovanjem! Kupovanje letalskih kart, preverjanje velikosti prtljage, urejanje zavarovanja za tujino, načrtovanje aktivnosti in kupovanje vstopnic na destinaciji … 

Zakaj bi na seznam nujnih opravkov dodajali še skrb, kako boste prispeli do letališča, kje boste za nekaj dni parkirali avto, kdaj morate oditi iz destinacije in kaj vas čaka na poti? Nomago kot #1 specialist za popotniške storitve prisega na shuttle prevoz do letališča! Preberite 5 razlogov, zakaj tako menimo.

1. Brezskrbno na cilj!

Vsakemu popotniku je cilj, da vse poteka gladko in nemoteno. To je včasih nemogoče, če je v igri vrsta skrbi: letalski prevoz z (vse pogostejšimi) zamudami in povezani leti, spremembe informacij letalskega prevoznika v zadnjem trenutku, iskanje najbolj optimalne rešitve, kje boste parkirali, če potujete do letališča z avtom. Ne glede na to, ali se odpravljate na poslovno potovanje ali pa počitnice – ni ga hujšega, kot da na končno destinacijo pridete izmučeni in napeti. S shuttle prevozi do letališča se izognete olimpijskem maratonu po letališču, da zadnji trenutek ujamete letalo, ki vas popelje na želeno destinacijo! 

2. Izkušenost voznikov

V kolikor se večkrat odločite za lasten prevoz do letališča – ali ste zares premislili o vsem? Delo na cesti? Vinjete? Najbližja pot do letališča? Parkiranje avtomobila? Cestna pravila v tujih državah? Na poti vas lahko čaka veliko preprek, ki vam lahko konkretno otežijo izkušnjo potovanja. S pomočjo shuttle prevoza do letališča se lahko izognete vsem zgoraj omenjenim težavam. Naši izkušeni vozniki Nomago shuttle se lahko pohvalijo z več tisočimi prevoženimi kilometri, zato jim iznajdljivost, mirnost in upravljanje tovrstnih situacij ni tuje.


Poskrbite, da je ponudnik shuttle storitve zanesljiv, izkušen in profesionalen. Nomago shuttle je vse to. Če še niste, preizkusite storitve Nomago prevoza do letališča do vseh bližnjih letališč: Ljubljana, Benetke in Treviso!

3. Točnost in zanesljivost

Morda to ne predstavlja ravno sinonima za oddih, a pri počitnicah z letalom je tako – točnost je pri potovanjih ključnega pomena! Zaradi povezanih letov in odhodov letal je pomembno, da prispete na letališče ob uri. To je velikokrat oteženo, če se odločite za prevoz do letališča v lastni režiji. Pri Nomago shuttle se zavedamo, da je točnost poleg zanesljivosti najbolj pomembna stvar, zato ste lahko brezksrbni tudi pri načrtovanju, kdaj potrebujete točen prihod na letališče.

4. Potovanje se prične še pred prihodom na letališče

Namesto, da vas iz tira spravi promet in skrb, ali boste do letališča prišli pravočasno, lahko izkoristite čas za pomembnejše opravke. Lahko pričnete z branjem knjige, dodelate načrt pričakovanega letovanja, ali pa nadoknadite nekaj e-poštnih sporočil. Če se odločite za storitve shuttle prevoza, se brezskrbno potovanje prične, še preden se usedete na letalo! 

5. Brezskrbno potovanje

Potovanja so lahko brezskrbna, a le če za to poskrbite sami! Z nekaj preprostimi in racionalnimi odločitvami lahko bistveno zmanjšate možnost zapletov na poti – in izbira Nomago Shuttle je prav to. 

Pridruži se naši skupnosti in raziskuj svet

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat tedensko.

Prijava na e-novice
Most searched information
or send an email to
or send an email to